Ce legătură există între Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, afaceristul decedat în accidentul aviatic de la Milano

De Unica.ro, pe

Afaceristul Dan Petrescu, soția lui, Regina Dorotea, și fiul lor, Dan Ștefan, s-au stins din viață într-un accident aviatic petrecut în Milano, Italia. Aeronava Pilatus PC-12, pilotată de către afacerist, s-a prăbușit pe o clădire goală din San Donato Milanese.

Printre victime s-au mai numărat alte cinci persoane, un bărbat de origine canadiană, un cuplu, un băiețel de un an și nouă luni și o femeie în vârstă. Dan Petrescu era considerat cel mai mare investitor de pe piața imobiliară și cel mai bogat român. Potrivit Antena 3, omul de afaceri deținea suprafețe mari de terenuri atât în București, cât și în alte localități din țară.

Ce legătură există între Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, afaceristul decedat în accidentul aviatic de la Milano

După ce în presă s-a speculat că ar fi existat o legătură între mama Oanei Zăvoranu (48 de ani), Mărioara Zăvoranu (n. 1948 – d. 2015) și afacerist, prezentatoarea TV a clarificat zvonurile în emisiunea ei, „Oana Show”.

„Să-i fie țărâna ușoară! Din punctul meu de vedere, e bine că se odihnește. (…) Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu. Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt. Mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu”, a început Oana Zăvoranu.

„Dragoș Stoian (n.red.: nepotul lui Dan Petrescu) este cel care mama mea știa că este acționarul minoritar al Agricomexului. Mama mea avea legătură și cunoștință de Dragoș Stoian. În nicio secundă n-a știut că Dragoș doar îi ducea una dintre servietele cu bani lui Dan Petrescu într-unul dintre multele offshore-urile pe care el le avea în Cipru”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

„Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu. Dan Petrescu mi-a furat, din ce am reușit eu să descopăr cu dovezi, 23 de milioane de euro. Milioane de euro care se aflau într-un offshore în Cipru. 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care trebuiau să ajungă în posesia mea”, a mai spus Oana.

Potrivit unor surse citate de Gândul, Anca Surugiu, partenera de afaceri a lui Dan Petrescu, ar fi cea care va prelua averea acestuia aproximată la 3 miliarde de euro. Anca are toate datele offshore-urilor pe care le și controlează, știe unde sunt conturile și este împuternicită să le acceseze.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter