Oana Tache a născut. Primele poze cu băiețelul

De Unica.ro, pe

Oana Tache a născut primul ei copil. Deși ar fi trebuit să vină pe lume o săptămână mai târziu, micuțul Petru Lucas i-a făcut o surpriză frumoasă mamei sale. El s-a născut la un spital privat din București pe 1 august, chiar de ziua MTV.  Cea care a realizat peste 450 de interviuri cu artiști internaționali de top și care a fost singura reprezentantă a României la 8 ediții MTV EMA, Oana spune că, totodată, micuțul este cel mai frumos cadou pe care l-a primit în apropierea zilei ei de naștere, azi, 3 august.

Citeşte şi: Oana Tache reprezintă România la MTV EMA 2018, la Bilbao

„Deși ziua nașterii era stabilită pe data de 7 august, Petru s-a pregătit un pic mai devreme să își cunoască familia. De fapt ei vin atunci când vor, indiferent de ce decidem noi. Și este o dovadă în plus că ne seamănă: despre mine se știe deja că sunt curajoasă și dornică să explorez cât mai mult și mai repede, iar Filip este foarte hotărât. Iată că astfel îi spunem bun-venit lui Petru mai devreme, pentru a întări familia Leilor”, a declarat Oana amuzată, menționând că în curând este și ziua de naștere a mamei sale, pe  9 august.

Petru Lucas este sănătos, iar ea se simte bine și la nici două zile de la naștere e plină de energie. „Imediat după naștere am postat pe blog, iar de a doua zi am început să merg, mă ridic singură și mă plimb întruna prin spital”.

Oana declară că a avut o sarcină ușoară și a fost foarte activă până cu câteva zile înainte să nască.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

„Bebe Petru Lucas mi-a dat atât de multă energie încât pe ultima sută de metri am reușit să le facem pe toate, inclusiv camera bebelușului. Am apucat să pregătim tot, chiar dacă Petru Lucas s-a grăbit. Abia aștept să mergem acasă ca să ne putem bucura în formulă completă, Filip să îi citească, eu să îi pun muzică și să ne serbăm zilele retroactiv”, a adăugat Oana.

sursa foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter