Ce nu ar trebui să faci vreodată… fără chiloţi!

De Adina Radu, pe

Câteodată te poţi simţi mult mai bine dacă nu porţi chiloţi. Moda asta a avut succes în special în Statele Unite, începând cu serialele tv în care a fost abordat subiectul şi până la vedetele care au lăsat la vedere mai mult decât şi-ar fi dorit la diferite evenimente. Când este în regulă să mergi fără lenjerie intimă?
Când porţi fustă mini
Exact când ţi-e lumea mai dragă şi te gândeşti că nu îţi poate merge prost, atunci se întâmplă să uiţi că nu porţi chiloţi şi să te apleci ceva mai mult decât te lasă fusta şi le arăţi celor din jur ce nu ar vrea să vadă – părţile tale intime. Nici când porţi pantaloni foarte scurţi sau blugi tăiaţi aproape de fese nu ar trebui să uiţi lenjeria intimă acasă.
Când cobori din maşină
Multe vedete au fost surprinse în ipostaza asta jenantă. Paparazzi aşteaptă orice prilej să publice imagini scandaloase cu celebrităţile, iar momentele în care acestea aleg să nu poarte chiloţi sunt nepotrivite. Chiar dacă nu eşti vedetă şi nu aşteaptă fotografii să te surprindă în momente penibile, te poţi face de râs dacă nu eşti atentă…
Ce nu ar trebui să faci vreodată... fără chiloţi!
Când călăreşti un cal
Chiar dacă eşti în pantaloni – sau mergi până la extrem şi călăreşti în fustă – tot ar trebui să porţi lenjerie intimă. Fie că nu porţi jeansii potriviţi şi se rup fix între picioare şi laşi la vedere părţile intime sau ai pantaloni de călărie, gândeşte-te că lenjeria intimă te protejează de eventualele bacterii care se pot lua de pe şa pe pantaloni.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter