Greșeli pe care să le eviți când porți alb

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2017, 14:44

Albul este una dintre cele mai elegante nuanțe, însă nu este deloc ușor de purtat. Dacă nu știi cum să porți această culoare, îți poți transforma ținuta într-un dezastru vestimentar. Îți venim în ajutor și își spunem ce greșeli să eviți când vrei să porți alb.
Nu purta alb la o nuntă! Singura care poate purta rochia albă la un astfel de eveniment este mireasa, nu vrei să primești felicitări toată seara. Ținuta ta poate avea și alb, dar este important să nu porți această culoare din cap până în picioare.

Nu purta alb într-un oraș aglomerat

Dacă trebuie să schimbi câteva mijloace de transport în comun până la muncă sau pur și simplu locuiești într-un oraș aglomerat, să porți haine albe ar putea fi cea mai mare greșeală pe care o poți face. Te vei murdări cu siguranță și nimeni nu vrea să își petreacă ziua într-o ținută pătată. Nu purta alb decât dacă ai mașina ta sau petreci puțin timp pe afară.

Alege pantofii potriviți

Pantofii negri și rochia albă nu sunt cea mai bună alegere. Dacă vrei să fii sigură că nu dai greș, poartă alb cu încălțăminte în culori nude vara, iar toamna, cu pantofi maro.

Lenjeria trebuie aleasă cu grijă

Lenjeria albă nu trebuie niciodată purtată cu haine în aceieași nuanță, pentru că va ieși în evidență. De evitat este și lenjeria de dantelă sau cu imprimeuri. Alege, în schimb, un sutien în nuanțe nude, apropiate de tonul pielii tale.

Verifică dacă hainele albe sunt transparente

Când cumperi haine albe, verifică cât sunt de transparente. Pur și simplu pune mâna sub material și vezi cât de mult se vede. Poți chiar să îl rogi pe vânzător să te lase să verifici piesa vestimentară la lumina zilei, pentru a nu avea surprize.

Nu aplica parfum pe hainele albe

Regula este valabilă pentru toate culorile, dar pe alb, petele vor fi mult mai evidente. Cel mai bine este să te dai cu parfum înainte să te îmbraci. Machiajul, însă, trebuie aplicat după ce ai pus hainele pe tine, pentru că altfel riști să te trezești cu urme de ruj pe gulerul de la cămașă.
Vezi în galeria foto cum poartă vedetele alb.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter