Nicolas Cage, tată pentru a treia oară. Ce semnificație specială are numele ales de actor pentru fiica lui

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 20:08

Nicolas Cage (58 de ani) și Riko Shibata (28 de ani) au devenit părinții unei fiice, August Francesca, pe 7 septembrie 2022. Acesta este primul copil al lui Shibata și al treilea al lui Cage. Actorul mai are doi fii, Kal-El, în vârstă de 16 ani, din a treia căsnicie cu Alice Kim (38 de ani), și Weston, în vârstă de 31 de ani, din fosta relație cu actrița Christina Fulton (54 de ani).

Nicolas Cage, tată pentru a treia oară. Ce semnificație specială are numele ales de actor pentru fiica lui

Înainte ca August să se nască, actorul era „extrem de nerăbdător” să devină din nou tată. „Fiii mei sunt mari, mi-e dor să cumpăr jucării. Mi-e dor să fredonez cântece de leagăn și să stau în balansoar. Sunt nerăbdător să fac din nou toate lucrurile astea”, a declarat Nicolas Cage, pentru Access Hollywood.

Actorul și soția lui s-au cunoscut în 2020, în Japonia, prin intermediul unor prieteni comuni. Cage se afla în țara natală a tinerei pentru filmările peliculei „Prisoners of the Ghostland”. Shibata și Cage și-au confirmat relația în iulie 2021, la premiera filmului „Pig”. Ulterior, actorul a anunțat logodna lor în emisiunea radio a fratelui său, Marc Coppola (64 de ani).

S-au căsătorit pe 16 februarie 2021. Ceremonia a fost „foarte mică și intimă, la hotelul Wynn din Las Vegas”. Data nunții a fost foarte specială pentru actor, fiind ziua de naștere a regretatului său tată, academicianul american August Coppola (n. 1934 – d. 2009), în onoarea căruia și-a numit fiica.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Chrissy Teigen, însărcinată din nou, la aproape 2 ani de la pierderea celui de-al treilea copil

Citește și: Nick Cannon, tată pentru a noua oară. „Timpul s-a oprit”

Citește și: Nepoata Oliviei Newton-John a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale actriței înainte de deces

Citește și: Actorii Alexis Bledel și Vincent Kartheiser divorțează după 8 ani de căsnicie

Nicolas Cage a fost căsătorit de patru ori. Ultimul divorț a fost finalizat la începutul anului 2020, după o căsnicie de doar patru zile cu Erika Koike (38 de ani). Actorul a declarat că fusese beat în timpul cununiei, totodată acuzându-și fosta parteneră că ar fi pus la cale un plan prin care intenționa să-l „stoarcă” de bani.

Cea de-a treia soție a actorului a fost Alice Kim (38 de ani). Perechea și-a oficializat relația pe 30 iulie 2004, în timpul unei ceremonii private în nordul Californiei. Cuplul are un fiu, Kal-El, născut pe 3 octombrie 2005. Nicolas și Alice s-au separat în 2016.

A doua soție i-a fost Lisa Marie Presley (53 de ani), fiica celebrului Elvis Presley (n. 1935 – d. 1977). Nicolas și Lisa și-au oficializat relația în august 2002, dar mariajul lor nu a durat decât trei luni. Au depus actele de divorț în noiembrie 2002, iar acesta s-a finalizat în anul 2004.

Prima lui soție a fost actrița Patricia Arquette (53 de ani). Căsnicia lor a durat șase ani, din 1995 până în 2001.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter