Nicolas Cage, „răspunzător” pentru cariera actoricească a lui Johnny Depp

De Oana Savin, pe
Nicolas Cage a dezvăluit că el este cel care l-a convins pe Johnny Depp să devină actor. Vedeta a dezvăluit că îl cunoaște de mult timp ce Depp, care își dorea să devină muzician.

Cei doi se cunosc de zeci de ani, iar în anii 1980, Depp a închiriat un apartament de la Cage.

Eram buni prieteni, ne întâlneam să jucăm Monopoly. El a câștigat un joc, iar eu m-am uitat la el și i-am zis: „De ce nu încerci actoria?” Voia să fie muzician la acea vreme și mi-a spus: „Nu, nu știu să fiu actor”. Eu i-am zis ”Eu cred că poți fi”. Așadar l-am trimis să îl vadă pe agentul meu”, a povestit Nicolas Cage într-un interviu pentru The New York Times Magazine.

Ea (n.r. agentul) l-a trimis la primele audiții, pentru „A Nightmare on Elm Street”. A obținut rolul în aceeași zi. Senzațiile nu apar peste noapte, dar la el s-a întâmplat”, a mai spus actorul, citat de People.

După acest prim rol, Johnny Depp a primit un rol în filmul „21 Jump Street”, devenind astfel un actor de succes la Hollywood. A urmat o carieră încununată cu roluri memorabile. Cel care va rămâne întotdeauna în inimile publicului este cel al lui Jack Sparrow din seria „Pirații din Caraibe”.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter