Nicola, incident într-un autobuz din București: „Am stat cu gheață pe față ca să nu se învinețească”

De Unica.ro, pe

Nicola (52 de ani) a dezvăluit recent la Antena Stars un incident nefericit petrecut într-un autobuz din București. „Nu știu unde să-l reclam (n.r. – pe șofer), ce mi-a venit pe moment a fost să postez pe Facebook”, a declarat cântăreața.

Nicola, incident într-un autobuz din București: „Am stat cu gheață pe față ca să nu se învinețească”

„Am făcut cunoscut faptul că eu circul destul de des cu mijloacele de transport public în comun și astăzi am avut parte de un episod foarte rău. Aș fi trecut cu vederea, dacă nu se întâmpla ceea ce a urmat după”, a povestit Nicola.

„Șoferul a pus o frână neașteptată pentru toată lumea din autobuz. Toată lumea a venit spre față, acolo unde eram eu, mulți au căzut pe jos. Eu eram umflată, am stat cu gheață pe față ca să nu se învinețească”, a continuat.

„Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul, am dat cu fața de geam. Iar șoferul, care stătea foarte relaxat, nici nu a venit să-și ceară scuze, nu a venit în autobuz să ridice omul de pe jos”, a completat.

„Când i-am spus acest lucru a avut o reacție de nepăsare. El a văzut ce s-a întâmplat, dar, cu toate acestea, nici măcar scuze nu și-a cerut. Oricum, doar eu mă certam cu el, nu a intervenit nimeni”, a încheiat Nicola la Antena Stars.

Citește și:

Ce chipeș este fiul cel mic al Nicolei. Jonathan este solist, compozitor și actor

De ce afecțiune ereditară suferă Nico. „Și eu și surorile mele avem aceeași chestie”

Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre cununia jucătoarei de tenis

Solista este mama a trei copii, o fiică și doi fii, Maria Antonia (27 de ani), Andrei (34 de ani) și Jonathan (25 de ani). Maria și Jonathan sunt copiii Nicolei cu fostul ei soț, compozitorul Mihai Alexandru, Andrei fiind rezultat dintr-o relație anterioară.

Fiul cel mare al solistei locuiește în Anglia. Andrei este căsătorit și are și o fiică, Rhea Maria, în vârstă de 2 ani, prima și, pentru moment, unica nepoată a artistei. Fiul cel mic al Nicolei, Jonathan, este pasionat de muzică și actorie.

„Sunt student acum la a doua facultate, la compoziție clasică, la Conservator”, povestea tânărul în aprilie 2021, în emisiunea La Măruță.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter