Se mută Iulia Vântur în India? Află răspunsul din acest interviu!

De Libertatea.ro, pe

Iulia Vântur (33 de ani) s-a întors recent în România, după ce a stat aproape o lună în India, unde a filmat pentru pelicula “O Teri”. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, ea a mărturisit că se înţelege foarte bine cu familia lui Salman Khan (48 de ani)
Libertatea: Când te-ai întors din India? Cum au decurs filmările?
Iulia Vântur: M-am întors în urmă cu câteva zile, după aproape o lună. Am început repetiţiile imediat cum am aterizat în Mumbai. Mi-a plăcut tare deschiderea, creativitatea, adaptabilitatea echipei. Această propunere de a apărea în songul „Ummbakkum” (n.r.- clipul de promovare a lungmetrajului „O Teri”) a venit din partea producătorilor filmului, cărora le-au plăcut energia, bucuria mea de a dansa şi apariţiile mele pe TV.
Te-ai muta în India?
Pentru mine tentante sunt toate provocările, experienţele care mă învaţă, care mă ajută să descopăr lucruri noi despre mine, să evoluez şi să împărtăşesc mai departe. România este casa mea, aici îmi trăiesc viaţa, aici e familia mea, indiferent de proiectele ce pot apărea în altă ţară. Aceasta este doar o experienţă pentru mine, care mi-a adus foarte mare satisfacţie, nu am avut un plan de a-mi construi o nouă carieră într-o altă ţară. India îmi place, mă încarcă pozitiv. Mă voi întoarce mereu cu plăcere acolo. Cu sau fără un proiect profesional.
Citeşte continuarea interviului pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter