Mila Kunis, desemnată cea mai sexy femeie în viaţă

De Sandra S., pe

Frumoasa actriţă a fost numită de revista Esquire din Statele Unite „cea mai sexy femeie a anului”, odată cu apariţia noului număr al publicaţiei, în care Mila Kunis apare pe copertă.
Actriţa de origine ucraineană, în vârstă de 29 de ani, le-a atras atenţia celor de la Esquire mai mult datorită rolului pe care l-a interpretat în producţia cinematografică Black Swan. Nu a avut rolul principal, însă a reuşit să iasă în evidenţă datorită jocului actoricesc bun.
Mai mult, Mila Kunis a slăbit 12 kilograme pentru rolul său, ajungând să cântărească doar 44 de kilograme, după ce a ţinut o cură foarte strictă cu alimente cu puţine calorii şi foarte multe exerciţii şi dans.
Mila Kunis, desemnată cea mai sexy femeie în viaţă
Pentru coperta noului număr Esquire, Mila Kunis a pozat topless, în partea de jos având o pereche de pantaloni gri-petrol, din piele. Ceea ce le-a plăcut jurnaliştilor la Mila au fost şarmul şi nonşalanţa cu care artista vorbeşte şi  spune lucruri precum: „Dacă aş vrea să te ademenesc cu carisma mea să-ţi dai pantalonii jos, aş putea” .
Foto:Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter