Mihai Morar va deveni tată a treia oară. Primele declarații ale prezentatorului TV: “Este cu griji”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 25 martie 2019, 13:30
Mihai Morar este în culmea fericirii. Soția carismaticului prezentator de televiziune este însărcinată pentru a doua oară. Vestea cea mare a dat-o chiar astăzi, de Buna Vestire.

Mihai Morar, în vârstă de 37 de ani, se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Prezentatorul de televiziune și soția sa, Gabriela, sunt căsătoriți din anul 2006 și mai au împreună două fetițe gemene, pe Mara și Cezara, în vârstă de 10 ani. Haiosul moderator TV a dat vestea pe conturile de socializare în stilul său caracteristic: Astăzi, de Buna Vestire/ Vă dăm primii de știre: Vom fi părinți a treia oară. E frățior sau surioară?” – a scris Mihai Morar pe Instagram.

Mihai Morar va deveni tata a treia oara

Mihai Morar a făcut primele declarații despre sarcina soției sale la Radio Zu, dezvăluind și momentul când se va naște cel de-al treilea copil: Prima oară au fost gemene, acum e solo. (…). S-au sărbătorit 10 ani de Radio ZU, după aceea s-a produs un bonding ciudat. Totuși, avem niște copii, avem două fete mari în casă. (…). Diferența va fi destul de mare între gemene și viitorul copil. (…). Am anunțat pentru că toți începeau să-mi facă planuri. (…). După zece ani, când devii din nou părinte, e cu griji. Tu știi cum îmi bate inima înainte de ecografie?​ (…) Sper să se nască atunci când vom intra în concediu. Spre sfârșit de iulie”, – a comentat Mihai Morar în timpul matinalului de la radio.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter