Metoda inedită a actriței Brooke Shields pentru a scăpa de bufeurile de la menopauză

De Unica.ro, pe

Brooke Shields (56 de ani) a găsit o metodă inedită de a trece mai ușor peste problemele specifice vârstei. Îndrăgita actriță americană se află la menopauză și se confruntă cu simptomele caracteristice acestei perioade a vieții. Fiind foarte activă în mediul online, Brooke Shileds a creat o comunitate pe rețelele de socializare pentru a veni în sprijinul femeilor care trec prin diferite situații mai mult sau mai puțin dificile sau delicate din viețile lor, cum este, de exemplu menopauza.

Brooke a găsit o metodă eficientă, în cazul ei cel puțin, de a scăpa de bufeurile de la menopauză. Superstarul de la Hollywood își bagă capul în frigider pentru câteva secunde când are bufeuri și le recomandă tututor celor care au aceleași probleme ca ea să facă la fel.

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Țurcașiu de arată atât de bine. Actrița a eliminat grupe alimentare importante din meniul său

Citeşte şi: Cu cine se iubește Patrizia Paglieri: „Suntem de patru ani împreună”

Citeşte şi: Dani Oțil, mesaj pentru cei care nu vor să se vaccineze anti-COVID-19: „Suntem hoți, bolnavi, cam proști!”

Citeşte şi: Cum își câștigă Alexia Eram banii: „Chiar dacă ești fata Andreei Esca, dacă nu ești bun, nu reușești!”

Brooke a postat pe pagina sa de Instagram o poză în care apare cu capul în frigider.

”Mulţumită grupului de sprijin, nu serbez Ziua Menopauzei cu bufeuri. Fan clubul ajută la reducerea severităţii a cel puţin 11 simptome de menopauză, inclusiv transpiraţii nocturne, insomnie, oboseală” – este mesajul postat de actriță în dreptul fotografiei.

Brooke Shields și-a fracturat femurul la începutul anului

La sfrșitul lunii februarie, actrița anunța în mediul online că și-a fracturat femurul.

„Mi-am rupt femurul. Începe să se amelioreze. Indiferent de provocare, fă alegeri pozitive, pentru tine, ca să poți merge mai departe. #ÎnceputulEsteAcum”, a scris acrița, pe pagina sa de socializare, la momentul respectiv.

Brooke nu a dat foarte multe detalii legate de cum s-a întâmplat incidental. La auzul acestei vești, colegele ei de breaslă i-au trimis mesaje de susținere.

„Fi-rar, dragă. Îmi pare atât de rău. Cum te simți? Ești acasă în vest? Îți pot aduce mâncare”, i-a transmis Sharon Stone, în timp ce actrița Glenn Close i-a transmis: „Brooke! Îmi pare atât de rău! Curajul  este în sângele tău. Îți transmit numai iubire!”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter