Mesajul lui Tudor Chirilă după ce Viorica Dăncilă a fost angajată ca și consultant la BNR

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 17:36
Pe 17 mai, Viorica Dăncilă, fostul premier al României, a fost angajată ca și consultant pe probleme de strategie a Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Dăncilă va ocupa la Banca Națională a României funcția de consultant pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde. Prima ei zi de lucru ar urma să fie 1 iunie.

Reacțiile la această știre nu au întârziat să apară, iar una dintre ele a venit chiar din partea artistului Tudor Chirilă. Iată ce mesaj a transmis acesta, pe contul său de Facebook: „Cooptarea Vioricăi Dăncilă pe un post de consilier la BNR e o flegmă peste obrazul meritocrației. E momentul ăla când se confirmă faptul că până și la cel mai înalt nivel funcționează mafia, recompensele politice, strângerile de mână transpartinice, mentalitate de clan. Sper ca Mugur Isărescu să revină la sentimente mai bune față de propria conștință și să recurga la reevaluare. E greu să le spunem copiilor noștri că nu tre’ să facă nimic ca să ajungă foarte sus. Ah, scuze, tre’ să intre într-un partid”.

Citește și – Antonia, mesaj dur la adresa lui Cătălin Măruță: „Gratuit. Penibil. Răutate în prime time!”

Citește și – Agresoarea Mirelei Vaida a atacat din nou sediul Antenei 1

Citește și – Mihaela Bilic a avut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu

Citește și – Irina Fodor, despre pregătirile pentru Asia Express – Drumul Împăraților: „Am mari emoții!”

Citește și – Cine sunt concurenții sezonului 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

Viorica Dăncilă a fost premier al României în perioada 29 ianuarie 2018 – 4 noiembrie 2019 și a candidat la alegerile prezidențiale din 2019 din partea PSD. În calitate de prim ministru, mandatul ei a fost unul foarte controversat, Viorica Dăncilă remarcându-se prin tot felul de gafe și greșeli de exprimare.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter