Aproape horror: Noi poze şocante cu Matthew McConaughey

De Erika Chivu, pe

Matthew McConaughey chiar arată ca şi cum ar fi pe moarte! El a slăbit zeci de kilograme ca să intre în pielea unui bolnav de SIDA în noul său film.
Matthew McConaughey nu mai este bărbatul frumos şi plin de muşchi pe care toate femeile îl adorau. El a slăbit foarte mult şi şi-a schimbat complet look-ul ca să joace rolul unui bărbat bolnav de SIDA în filmul „Dallas Buyers Club”.
Transformarea lui Matthew a început acum câteva luni când în poze se observa că slăbise destul de mult. După o perioadă de îngrijorare, fanii lui au aflat că nu este bolnav, ci doar se pregăteşte pentru un rol. Astăzi, actorul este de nerecunoscut. Să sperăm că va primi măcar o nominalizare la Oscar pentru efortul lui.
În filmul „Dallas Buyers Club”, bazat pe fapte reale, Matthew joacă rolul lui Ron Woodroof, un bărbat afemeiat, homofob, care a fost diagnosticat cu SIDA în 1986. Aflând că mai are de trăit 30 de zile, el a început să ia medicamente de contrabandă, ilegale în SUA, ajutând şi alţi bolnavi să facă rost de ele.

Pelicula care va apărea în 2013 mai are pe afiş şi alte nume mari, precum Jennifer Garner şi Jared Leto, care a slăbit şi el foarte mult pentru rol.
Matthew McConaughey
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter