Matthew McConaughey, după masacrul din Texas: „Trebuie să facem mai bine”

De Unica.ro, pe

Actorul Matthew McConaughey s-a născut în Uvalde, Texas, acolo unde marți, 24 mai, 21 de oameni, printre care 19 copii au murit, după ce un tânăr a deschis focul.

Matthew McConaughey a vorbit pe rețelele de socializare de incidentul tragic de la școala primară din Uvalde. Marți, 24 mai, Salvador Ramos, a deschis focul și a ucis 21 de oameni, printre care 19 copii. Acesta și-ar fi cumpărat armele cu câteva zile înainte de atac. Tânărul în vârstă de 18 ani a fost ucis de polițiști, potrivit Libertatea.

Citește și: Kourtney Kardashian, în cea mai scurtă rochie de mireasă! „Ar trebui să-i fie rușine să apară așa în fața copiilor ei”

Câte cazuri de variola maimuței a depistat OMS până acum: „Nu este la fel de contagios precum COVID-19”

Dan Capatos, verdict dur din partea medicilor: „Sunt predispus la demență și Alzheimer”

Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

Matthew McConaughey, după masacrul din Texas: „Trebuie să facem mai bine”

Încă o dată am demonstrat în mod tragic că nu reușim să fim responsabili pentru drepturile pe care ni le oferă libertățile noastre. (…) a spus actorul, care i-a îndemnat pe americani să se uite mai atent în oglindă și să se întrebe: „Ce prețuim cu adevărat? Cum reparăm problema? Ce mici sacrificii putem face în mod individual astăzi, pentru a păstra mâine o națiune, un stat și un cartier mai sănătoase și mai sigure?”.

Actorul texan a vorbit și despre atacurile armate frecvente din SUA.

Aceasta este o epidemie pe care o putem controla și, indiferent de partea în care ne-am afla, știm cu toții că ne putem descurca mai bine. Trebuie să facem mai bine. Trebuie luate măsuri pentru ca niciun părinte să nu experimenteze ceea ce părinții din Uvalde și ceilalţi dinaintea lor au îndurat, a mai spus Matthew McConaughey.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter