Matteo va deveni tată pentru prima dată

De Mădălina Manole, pe
Matteo va deveni tată pentru prima dată. Partenera de viață a artistului, Elena, este însărcinată în 5 luni, iar cei doi vor deveni părinții unei fetițe la începutul anului viitor.

Matteo, în vârstă de 34 de ani, este extrem de discret atunci când vine vorba de viața sa personală, iar marea dezvăluire că va deveni tătic a făcut-o într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Revista Viva!, alături de iubita sa, Elena: “Sunt însărcinată în 25 de săptămâni și așteptăm cu drag o fetiță. L-am anunțat trimițându-i pe WhatsApp testul de sarcină, nu am avut răbdare să mă gândesc la o variantă mai creativă pentru a-l anunța“, – a declarat Elena, iubita lui Matteo, pentru Viva.ro.

Matteo, la rândul său, a povestit cum a primit vestea că va deveni tătic pentru prima oară: “Mie îmi e mai simplu să știu perioada în luni. 5 luni. Eu nu mi-am dorit fată sau băiat în mod special, om să iasă și să fie sănătoasă și veselă. Ea este rezultatul iubirii dintre mine și Elena; este copilul nostru și cred că atât contează acum. Ne mai auzim și după 6 luni. (zâmbește). Va naște la începutul anului viitor, de-abia aștept! Îți spun sincer că am avut mare blank (n.r când a aflat vestea că va deveni tată). Pentru câteva minute nu știam la ce mă uit, dar după ce am realizat nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine sau de rău sau de nimic. Am sunat-o și am întrebat-o ce mi-a dat pe WhatsApp, ca să fiu sigur că am înțeles bine. Îți închipui cât de ciudat am părut atunci la telefon, da? Haos și emoții”, – a declarat Matteo pentru sursa citată.

Vezi imagini cu Matteo și iubita lui, Elena, în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram, Viva!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter