Masterchef: O nouă ediţie, alte vorbe grele: „Sunteţi la pământ!”

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Publicul Masterchef s-au obişnuit deja cu stilul dur al juraţilor Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Şi în ediţia din 24 aprilie lucrurile au stat la fel.
„Sunteţi la pământ!”. Chefii au fost foarte dezamagiţi de papanaşii făcuţ de unul dintre concurenţi, iar Sorin Bontea fost cel mai categoric. „Tu ai gustat din papanaşii ăştia? Dacă nu ai gustat de ce trebuie să îi mănânc eu. Ar trebuit să te pun să îi mănânci pe toţi să înveţi şi tu ce înseamnă o cocă nefăcută”.

Tirul afirmaţiilor de acelsşi gen a continuat, iar cel care a trecut, de această datîă la atac, a fost Cătălin Scărlătescu. „Carnea asta de porc grohăie, dacă ma apropii de ea mă muşcă! Oameni buni, ce este cu voi”, a spus el enervat, la vederea unui praparat din carne de porc gătit de o concurentă. Scărlătescu a fost susţinut şi de al treilea jurat care nu s-a putut abţine şi a afirmat sec: „Mă aşteptam să vină cineva cu o idee şi să revoluţionam bucătăria ardelenească, sunt nervos că nici unu din voi nu a vrut să iasă din standarele astea rustice, antice care put a batrâneţe”, a spus Florin Dumitrescu plin de indignare.

Aşadar, bucătăria ardelenesscă propusă le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor din ediţia de marţi a show-ului Masterchef. „Dacă toate farfuriile sunt aşa o să facem piatră la rinichi”, a spus Florin Dumitrescu, la final, după ce a văzut cât de grasă a fost mâncarea propusă de concurenţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter