Marina Almășan și-a aniversat fiul în Dubai. Victor a împlinit 26 de ani: „Este bunul cel mai de preț pe care îl poate avea cineva”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 09 mai 2023, 12:19

Marina Almășan se află de câteva zile în Dubai, unde locuiește fiul său. Prezentatoarea a vrut să fie aproape de Victor, care în urmă cu două zile a împlinit 26 de ani, și să îl sărbătorească așa cum se cuvine.

Îi duce dorul și e tot timpul cu gândul alături de el, de aceea momentele în care se întâlnesc sunt cele mai frumoase. Marina Almășan a vorbit despre legătura puternică dintre ei și sentimentele ce o încearcă.

Marina Almășan: „Împlinesc 26 de ani de când sunt mamă de fecior!”

“Poate cel mai frumos și profund sentiment al proprietății îl are o mamă atunci când rostește, referindu-se la puiul său: “E al meu!”. Este bunul cel mai de preț pe care îl poate avea cineva și cea mai puternică legătură între două suflete, pe care a pus-o la cale Universul.

Astăzi eu sunt cea care spune “E al meu!”, adăugând la aceasta un noian de sentimente precum iubirea, mandria, emoția, nostalgia, bucuria și nu în ultimul rând, fericirea de a fi fost alături de Victor AL MEU , astăzi, când eu însămi sunt sărbătorită: împlinesc 26 de ani de când sunt mamă de fecior!

La mulți ani, Victor! Sănătos și fericit să ne fii, mie și Anei, dar și celor multi, cărora li te-ai așezat în suflet!”, mărturisește Marina Almășan pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Marina Almășan a mers la mormântul lui Victor Socaciu: „Am ‘povestit’ puțin, l-am certat pentru ceea ce a făcut și mai ales pentru că a plecat” / Exclusiv

Citeşte și: Marina Almășan a plecat de urgență la fiica ei, la Paris. Vedeta a ajuns și la locul unde și-a găsit sfârșitul Prințesa Diana

Mesajele au curs, iar vedeta a ținut să își arate recunoștința pentru cei care nu au uitat de această zi specială.

“Orice mamă se bucură nespus când spre fiul său se îndreaptă energiile pozitive ale celor din jur. Pentru că Victor nu a dezvoltat acea dependență de rețelele de socializare, caracteristică generației sale, mulțumirile pentru toate mesajele vi le adresez eu, din tot sufletul.

Victor le-a răsfoit , rând pe rând, cu uimire ( “Doamne, de unde mă cunosc toți acești oameni?!”), s-a bucurat de căldura gândurilor voastre ( înțelegând perfect că ele adună laolaltă și dragostea și prețuirea celor din jur pentru părinții săi), după care a fost de acord să încarc un “selfie de mulțumire”. 

Greutatea se referă la interdicția de a posta fotografii personale. Acesta este, de fapt, și motivul “discreției” mele, în această călatorie fabuloasă, pe care tocmai am săvârșit-o la Dubai, în vizită la provizoriul “acasă” al fiului meu”, a mai spus prezentatoarea.

„M-am întristat, ca orice mamă căreia îi pleacă puii departe”

Fiica Marinei Almășan locuiește la Paris, iar fiul în Dubai. Marina recunoaște că a susținut decizia fiului său de a se muta, chiar dacă știa că nu îi va fi ușor să se lupte cu dorul.

“M-am bucurat pentru el – recunosc, această bucurie a fost îngăduită numai pentru că m-a asigurat că “e o plecare temporară, o simplă experiență de viață” -, apoi m-am întristat, ca orice mamă căreia îi pleacă puii departe.

Slavă Domnului că am un fiu foarte apropiat – despărțirea de Victor ne-a apropiat și mai mult – și sunt într-un permanent contact cu el și cu Ana. Ne sfătuim, ne ajutăm, ne povestim întâmplările de peste zi, ne bucurăm fiecare de succesele celuilalt”, mărturisea ea pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Marina Almășan nu a mai mers la fiul ei în Dubai pentru că s-a îmbolnăvit. Ce a făcut Victor când a auzit

Citeşte și: Vestea cu care Marina Almășan l-a surprins pe Dan Negru. Prezentatoarea a ținut să se afle de la ea

„În sinea mea, speram să nu împărtășesc niciodată sentimentul părinților cărora copiii le pleacă în depărtări”

Prezentatoarea admite că s-a temut de această experiență, dar speră că Victor se va reîntoarce, într-un final, în țară.

“În toate emisiunile mele, atunci când atingeam această temă, mi-am exprimat mâhnirea că ne pleacă tinerii din țară și eram chiar supărată “pe țară”, că nu știe să-și păstreze copiii valoroși.  În sinea mea, speram să nu împărtășesc niciodată sentimentul părinților cărora copiii le pleacă în depărtări. Și…iată-mă-s, fix în această situație!

Nu degeaba se spune “De ce ți-e frică, nu scapi!”. Dar eu, fiind o mare călătoare, îmi voi transforma cu siguranță viața într-o veșnică pendulare între Paris, Dubai și…ce-o mai fi să fie! Iar la “bătrânețe”, voi opta pentru cel care “se va califica” pentru a mă avea alături’. Trebuie găsit binele, în oricare din situațiile pe care ni le dă viața”, mai spunea Marina Almășan.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter