Margherita de la Clejani s-a ales cu un nou dosar penal pentru violență

De Unica.ro, pe

Margherita de la Clejani (28 de ani) a revenit în atenția publicului printr-un nou scandal.

În urmă cu scurt timp, fata Clejanilor ar fi intrat într-un conflict cu angajatele unei societăți comerciale. Margherita este acuzată că ar fi lovit și amenințat douaă angajate ale unie agenții imobiliare, pe una dintre ele mușcând-o. În acest scandal a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

Citeşte şi: Margerita de la Clejani, un nou dosar penal. Ce a făcut acum artista

Poliția a fost chemată la locul incidentului de către angajatele care susțin că au fost agresate. A fost deschis un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, lovire și alte violențe.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit antena3.ro.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter