Mama lui Demi Lovato rupe tăcerea cu privire la supradoza fiicei sale: „Două zile nu am știut dacă va supraviețui”

De Oana Savin, pe
Mama cântăreței Demi Lovato a vorbit, în premieră, despre supradoza fiicei sale, dezvăluind că timp de două zile nu s-a știut dacă artista va supraviețui.

Dianna De La Garza a trăit momente îngrozitoare atunci când Demi a ajuns de urgență la spital în urma unei supradoze cu oxicodonă posibil combinată cu fentanil.

Nu am știut timp de două zile dacă va supraviețui sau nu. Am fost foarte îngrijorată și am încercat să fiu puternică pentru ea și pentru surorile ei și pentru familia mea de acasă”, a declarat Dianna, citată de Daily Mail.

Citește și: Miley Cyrus și Liam Hemsworth își doresc să devină părinți

Simt că motivul pentru care trăiește se datorează milioanelor de rugăciuni care au urcat în acea zi… Nu puteam cere o echipă mai bună de oameni care să îi salveze viața”, a mai spus mama cântăreței.

Am intrat la urgențe să îi fim alături și ea nu arăta deloc bine. Era într-o formă proastă, dar i-am spus: Demi, sunt aici. Te iubesc”, a continuat Dianna De La Garza.

În acel moment, ea mi-a răspuns: Și eu te iubesc. Din acel moment nu mi-am permis să mă gândesc că nu va fi bine”, a povestit femeia.

Demi Lovato, de urgență la spital

În luna iulie, Demi Lovato a fost internată de urgență în urma unei supradoze. Artistei i s-a administrat Narcan, după care a fost transportată la spital, unde a rămas internată timp de două săptămâni.

De acolo, Lovato a mers direct la un centru de recuperare din Chicago, unde nu are voie să intre în contact cu nimeni.

Se pare că starul va sta la recuperare timp de câteva luni și urmează un program extins pentru a se asigura că primește tot ajutorul de care are nevoie.

Citește și: Justin Theroux a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Jennifer Aniston: „A fost devastator”

Demi nu comunică cu nimeni, se concentrează pe ea. Chiar și fostul ei iubit, Wilmer Walderrama are contact limitat”, a declarat o sursă pentru E News.

Familia încearcă să se asigure că elimină orice fel de distracție și vrea ca ea să se ocupe doar de sănătatea ei în acest moment”, a mai spus sursa citată.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter