Magda Vasiliu, probleme cu băiatul în urma unui accident: „Mi se părea ireal. N-avea cum să fie așa”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 august 2021, 16:17

În ultimii ani, Magda Vasiliu a renunțat la cariera din televiziune pentru a avea grijă de fiul ei, Vlad (11 ani), care în 2017 a fost diagnosticat cu cancer.

Magda, soțul ei și Vlad, locuiesc acum în Italia unde băiatul a urmat un tratament de specialitate și a reușit să învingă teribila boală.

De curând, prezentatoarea de la Prima TV a trecut prin emoții mari după ce băiatul a suferit un accident de bicicletă. Vlad și-a fracturat un picior și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

Magda Vasiliu a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în care a povestit cum s-a întâmplat accidentul băiatului:

„‘Mami, am căzut cu bicicleta, nu-mi mai pot mișca piciorul drept. Vino!’ Și m-am dus la casa vecinilor, acolo unde Vlad plecase cu doar o jumătate de oră mai devreme. L-am găsit pe jos, cu piciorul drept îndoit în mod nefiresc. Același picior la care are proteză. Nu știu când am sunat la salvare și nu-mi aduc aminte ce le-am spus exact. Știu doar că în cinci minute au fost acolo, l-au suit pe targă și am plecat spre spitalul din Viterbo (n.r. – oraș în regiunea Lazio). Acolo ne așteptau deja. I-au făcut un test covid, apoi l-au adormit și l-au trimis la radiografie. Rezultatul: fractură de femur. La același picior… Mi se părea ireal. N-avea cum să fie așa”, povestește Magda Vasiliu într-un mesaj pe Facebook.

Citeşte şi: Mirela Vaida nu mai prezintă emisiunea „Acces Direct”. Cine i-a luat locul

Citeşte şi: Ruby, mesaj disperat pe rețelele sociale: „Nu mai pot!” Ce s-a întâmplat cu artista

Citeşte şi: Radu Ștefan Bănică își dorește să participe la Asia Express

Citeşte şi: Cornelia Catanga și-ar fi prevestit moartea. Ce ar fi spus cu câteva săptămâni înainte de deces

Magda spune că a tras o sperietură graznică după ce aflat că fractura este chiar la piciorul cu probleme al copilului, venindu-i în minte gândul că “boala s-a întors”.

„O doctoriță îmi spune: ‘Aranjăm acum transferul la Roma, la Bambino Gesù. Având în vedere istoricul lui medical e cel mai bine așa’. Și atunci mi-a venit în cap ideea cruntă că fractura lui Vlad ar putea fi una patologică. Că boala s-a întors. Că d-aia se grăbesc să ne trimită la Roma. Am completat mecanic toate documentele posibile. A venit elicopterul și chiar dacă îmi era frică de muream de ideea de elicopter, de zbor, m-am așezat cuminte unde mi-au spus și am numărat minutele până la aterizare. 13, în total până la Roma. De aici, cu altă ambulanță, la spital. A intrat în sală, unde i-au făcut o intervenție premergătoare celei care a avut loc joi. Eram singură, la 3 dimineața, în sala de așteptare de lângă blocul operator, sperând să fie bine. Atunci abia am realizat că plecasem în trening, fără ochelari, că n-aveam nicio haină de schimb, că mai aveam 9 la sută baterie, fără încărcător. Lăsasem tv-ul aprins, luminile la fel, animalele nemâncate, totul descuiat”, a mărturisit vedeta de la Prima TV.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, operația a decurs cu succes, iar băiețelul Magdei Vasiliu a fost externat.

„Au urmat două zile oribile, însă joi, după operație, același medic care l-a operat și acum patru ani, a ieșit din sală și mi-a spus că e totul ok. Că fractura a fost urâtă, dar că n-are legătură cu boala, nu e o fractură patologică, ci una traumatică. Și să stau liniștită. Acum așteptăm externarea, pentru că evoluția lui Vlad e bună. Cam asta am făcut în ultima săptămână. Vor urma recuperarea, fizioterapia probabil, dar astea nu mă sperie nici pe mine, nici pe Vlad. Ne întoarcem la lacul nostru, la pisici, la căței. Vlad, însă, deja mi-a spus: ‘când o să pot, o să merg din nou cu bicicleta. Da’ mai ușor, așa…’”, a adăugat Magda.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter