Mădălina Manole a plecat dintre noi, dar piesele rămân. Ascultă-le pe cele mai frumoase

De Sandra Sarbu, pe

În urmă cu doi ani de zile, o veste tragică ne întrista sufletele: una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România a încetat din viaţă. Mădălina Manole şi-a luat viaţa chiar de ziua ei de naştere, pe 14 iulie 2010.
Mădălina Manole s-a născut în 1967 în Vălenii de Munte şi a prins iubirea de muzică de la mama ei, Eugenia Manole, care interpreta muzică populară. Cântăreaţa a cucerit publicul în 1988, când a participat la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, cu piesa „Un Om Sentimental”, compusă de Costin Diaconescu.

În 1990, Mădălina a lansat piesa compusă de Şerban Georgescu, „Fată dragă”, ce a avut un succes incredibil, fiind considerată de public compoziţia de semnătură a artistei.


Ultimul album lansat de fata cu părul de foc a fost „0 9 Mădălina Manole”, în 2010, fiind cel de-al nouălea album al artistei. Din păcate, în acelaşi an, vedeta a fost găsită moartă în locuinţa sa din Otopeni. Anchetatorii au stabilit că Mădălina Manole s-a sinucis înghiţind un pesticid foarte puternic, Furadan (sau Carbofuran).


Mădălina Manole a fost căsătorită de două ori: cu Şerban Georgescu şi apoi cu Petru Mircea, căruia i-a făcut şi un băieţel în 2009, Petru Jr.


Mădălina Manole a plecat dintre noi, dar piesele rămân. Ascultă-le pe cele mai frumoase


Foto Arhiva Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter