Luana Ibacka, secretul unei siluete impecabile. Cum arăta în urmă cu 20 de ani

De Unica.ro, pe

Luana Ibacka a dezvăluit pe rețelele de socializare cum reușește să se mențină în formă. La 55 de ani, fosta soție a prezentatorului TV Cabral Ibacka are aceeași siluetă ca acum 20 de ani.

Luana Ibacka, jurnalistă și life trainer, are 55 de ani, dar arată la fel de bine ca în urmă cu 20 de ani. Aceasta și-a surprins fanii din mediul online cu un colaj în care arată că silueta ei nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului.

Fosta soție a lui Cabral, care este mama unei adolescente de 19 ani, a publicat o imagine din 2002 și una din 2022, iar diferențele sunt insesizabile.

Luana Ibacka, critici dure la adresa celor care își vând metodele de slăbit

Jurnalista a precizat că nu a avut niciodată probleme cu greutatea, dar că ar apela la un profesionist dacă și-ar dori vreodată să slăbească sau să se echilibreze emoțional.

„Oameni buni, observ îndârjirea persoanelor plinuțe care au slăbit, de a vinde cărți, metode proprii, tehnici de slăbit, etc. Observ că există și nutriționiști/e plinuțe care țin cursuri și seminarii online pe teme de kg.

Eu nu vând nimic, nici grasă n-am fost, însă dacă aș vrea să slăbesc aș alege un personaj stabil fizic și emoțional, cu istoric în medicină sau sport, care n-a fost gras, distrus, și și-a dat cu reveneală când să dea colțul. Valabil și pt. psiho, terapeuți și tot felul, care tot loviți în iubire, sentimente, sau boli grave, au găsit de cuviință să transforme propria experiență în business.”

Citește și: 20 de lucruri pe care nu le ştiai despre Luana Ibacka

Ce s-a ales de prima soție a lui Cabral. Luana Ibacka a ajuns pe scena iUmor

De ce nu-și vorbesc în prezent Cabral Ibacka și fiica lui cea mare, Inoke

Fiul lui Cabral a împlinit 1 an. Micul Tiago îi seamănă leit Andreei Ibacka

Fosta soție a lui Cabral, despre secretul unei siluete impecabile: „Dansați, meditați, rugați-vă”

Totodată, Luana Ibacka le-a dezvăluit internauților cum reușește să aibă o viață împlinită și să se mențină în formă. Aceasta le-a dat și câteva sfaturi cu privire la perioada de post.

„Mă bucur de o viață fericită și o sănătate bună, fiind autodidactă și folosind corect profesiile mele de jurnalist și life trainer. Iete că reușesc să trăiesc bine merci, fără să fi scris cărți, programe online, și să-mi vând sufletul pt. popularitate.

Cred că azi trăiești bine dacă ești cumpătat, educat, conectat în mod real (nu virtual), la oameni și experiențe de bună și f bună calitate. Și desigur, la Dumnezeu.

Încă o dată… post ușor, suplimentați cu vitamine și minerale, înotați, dansați, meditați, rugați-vă, zâmbiți, practicați exercițiu fizic. Modelul suprem e unul singur. De neconfundat și de neratat”, a mai spus Luana Ibacka.

Luana Ibacka și Cabral au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de cinci ani, timp în care au devenit pentru prima oară părinți. Inoke, fetița lor, are acum 19 ani.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter