Liviu Vârciu, la mijloc între iubită și fiica cea mare

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 iunie 2020, 15:14
Liviu Vârciu se află la mijloc într-un scandal destul de serios între actuala sa iubită, Anda Călin, și fiica sa cea mare, Carmina.

Anda Călin, cea care l-a făcut tată de două ori pe Liviu Vârciu, se pare că nu se înțelege cu fiica cea mare a artistului, Carmina, în vârstă de 18 ani, relatează cancan.ro. Se pare că războiul dintre cele două se duce de ceva vreme și Liviu Vârciu, pentru a-i face pe plac iubitei sale, a suspendat întâlnirile cu fiica sa cea mare, lucru care nu i-a fost pe plac nici acesteia și nici mamei sale: Anda Călin nu o prea suportă pe Carmina. Din cauza asta, Liviu ar fi rupt legătura cu fiica lui. A fost prins la mijloc în acest scandal și nu a vrut să-și supere iubita”au declarat o persoană din anturajul artistului pentru sursa citată.

Citește gratuit ediția de iulie a revistei Unica. O găsești AICI

Liviu Vârciu a fost de-a lungul timpul tras la răspundere de fiica sa cea mare, Carmina, pentru lipsa de implicare în viața sa: ”Când eram mai mică, obișnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile și nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă. În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanță din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecțiune.

Citește și – EXCLUSIV! Ce a dezvăluit Cabral despre fiica lui, Namiko: „Când ea va fi mare va decide dacă…”

Tata a început să mă susțină financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum 6 ani, nu ne-a susținut nici pe mine și nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze și să mintă, și, deși este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face. Sincer, mi-aș fi dorit din tot sufletul ca relația mea cu tata să fie așa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este”, – a declarat Carmina anul trecut.

Citește și – Elena Ionescu și Emanuel, o nouă idilă în showbizz? Cei doi sunt foarte apropiați

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter