Liviu Vârciu, din nou la medic. Ce problemă de sănătate are prezentatorul TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 12:47

Liviu Vârciu s-a confruntat, la finalul anului trecut, cu mai multe probleme de sănătate. „Am fost la spital, mi-au pus o branulă și mi-au făcut o perfuzie și uite cum arăt după perfuzie, extraordinar”, a declarat inițial.

Liviu Vârciu, din nou la medic. Ce problemă de sănătate are prezentatorul TV

Ulterior, actorul a spus: „Știți răceala aia? M-a spart. Nu îmi mai trece. (…) Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus. Am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. COVID-19 nu am, testul e negativ. La plămâni mi-am făcut o radiografie și sunt bine, am făcut-o cu contrast. Respir un pic mai prost pentru că am o răceală foarte tare și tușesc. Sunt bine, sunt ok!”.

„Nu am forță deloc. Nu am COVID-19, m-am testat. Mă simt rău, n-am forță. Mă simt slăbit. Vreau să iau o pauză așa, să mă mai odihnesc și să îmi revin”, mai spunea prezentatorul la finalul anului trecut. Recent, actorul a ajuns din nou la medic.

„Haha, aparat nou, oameni vechi. Bine, nu sunt chiar așa vechi, dar trebuie să mă consult puțin. De la prea multă dragoste în picioare mă cam doare spatele. Glumesc. Mă doare spatele pentru că am ridicat ceva. Am venit să mă verific acum”, a mărturisit Liviu Vârciu în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Liviu Vârciu și Anda Călin își botează fiul. Mezinul cuplului s-a născut în mai 2020

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, nemachiată

Ce a spus Anda Călin despre Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

Liviu și partenera lui de viață, Anda Călin, au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Anastasia Maria (3 ani și jumătate) și Liviu Matei (1 an). Artistul mai are o fiică în vârstă de 19 ani, Carmina, dintr-o fostă relație.

În septembrie 2021, Anda a spus ce fel de nuntă își doresc ea și Liviu. „Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva, va fi doar cu noi doi și, eventual, martorii, un preot și un fotograf. Atât”, a mai declarat Anda, potrivit Spynews.

În mediul online, Anda a dezvăluit cum s-au cunoscut ea și prezentatorul TV. „M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea”, a scris Anda Călin pe Instagram. 

„Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost «ce faci nevastă în oraș?». Și i-am spus că «am venit să fiu cu ochii pe el». Și el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Și i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”, a mai povestit Anda Călin.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter