Care este cel mai mare regret al lui Liviu Vârciu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iunie 2022, 10:37

Liviu Vârciu a împlinit 41 de ani pe 17 martie 2022. Deși este un prilej de bucurie, aniversarea îi amintește de fratele său, care era născut în aceeași lună, mai exact pe 21 martie. Ionuț Vârciu s-a stins din viață în anul 2009, în urma unui accident rutier, lăsând în urma sa un fiu, Mario.

Care este cel mai mare regret al lui Liviu Vârciu

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în trupa L.A. și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, declara prezentatorul TV în urmă cu ceva timp.

„Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Îl iubesc pe Barbu (n.red.: Nea Mărin – Marin Barbu) ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape… Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21 martie”, mărturisea Liviu Vârciu anul trecut, cu lacrimi în ochi.

„Liviu își sună des nepotul și se interesează de soarta lui. Îi duce cadouri și nu lipsește în niciun moment important din viața pustiului. Băiatul este apropiat și de bunicii din partea tatălui, care îl iubesc ca pe ochii din cap. Vârciu l-a luat de câteva ori pe copil și la București, unde i-a făcut toate poftele. La rândul său, băiatul lui Ionuț este înnebunit după unchiul său. Financiar nu îl ajută pentru că nu este nevoie, dar, în schimb, îi oferă toată afecțiunea unui tată”, declara un apropiat de-al familiei în trecut, pentru CANCAN.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Liviu Vârciu și Anda Călin își botează fiul. Mezinul cuplului s-a născut în mai 2020

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, nemachiată

Ce a spus Anda Călin despre Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

La sfârșitul anului trecut, Liviu Vârciu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. „Am fost la spital, mi-au pus o branulă și mi-au făcut o perfuzie și uite cum arăt după perfuzie, extraordinar. Bine, am dat și 20 de milioane. Gluma e glumă, dar e groasă, nici filtrul nu mă mai ajută”, a declarat actorul în mediul online.

„Știți răceala aia? M-a spart. Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a completat.

„Am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. COVID-19 nu am, testul e negativ. La plămâni mi-am făcut o radiografie și sunt bine, am făcut-o cu contrast. Respir un pic mai prost pentru că am o răceală foarte tare și tușesc. Sunt bine, sunt ok!”, a încheiat.

Liviu și partenera lui de viață, Anda Călin (28 de ani), au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Anastasia Maria (3 ani și jumătate) și Liviu Matei (1 an). Artistul mai are o fiică în vârstă de 19 ani, Carmina, dintr-o fostă relație. În septembrie 2021, Anda a spus ce fel de nuntă își doresc ea și Liviu. „Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva, va fi doar cu noi doi și, eventual, martorii, un preot și un fotograf. Atât”, a mai declarat Anda, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter