Liviu Vârciu, fotografie înduioșătoare la malul mării

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 26 iunie 2019, 17:00
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au decis să-și mai dea o șansă, după numeroase despărțiri și împăcări. Cei doi s-au împăcat în luna martie, la aproape un an de zile de când și-au spus adio. 

Liviu Vârciu și Anda Călin au stat despărțiți o bună bucată de vreme, timp în care, se pare, și-au reevaluat sentimentele și reconsiderat poziția. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Anastasia, care în curând va împlini doi anișori și pe care-și doresc să o crească împreună. Ca drept dovadă că lucrurile merg bine în cuplu, Liviu Vârciu și Anda Adam au plecat împreună în concediu și au postat o fotografie înduioșătoare de la malul mării:

Liviu Varciu si Anda Calin

”❤️family time ❤️”, – a scris Liviu Vârciu în dreptul fotografiei în care apare cu micuța în brațe, alături de Anda Călin.

Liviu Vârciu mai are o fată dintr-o relație anterioară, pe nume Carmina, care a împlinit de curând 17 ani, ocazie cu care i-a transmis tatălui său un mesaj destul de dur și tăios, atrăgându-i atenția asupra rolului pe care și l-a asumat din această poziție.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter