Liviu Vârciu, declarație categorică despre căsătorie: „Nu îmi mai doresc iubire, nu îmi mai doresc nunți”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 30 august 2018, 14:42
Liviu Vârciu pare să treacă printr-o perioadă a marilor schimbări. Artistul a declarat că nu vrea să mai audă de căsătorie și că toată atenția lui se va îndrepta asupra celor două fiice ale sale.

După mai multe relații eșuate, Liviu Vârciu consideră că este momentul să lase deoparte rolul de cuceritor și să-și asume mai bine responsabilitățile pe care le implică rolul de tată. În acest sens, artistul a făcut o declarație surprinzătoare, întrebat ce-și dorește de la viață: „Sincer? Sunt foarte bine așa cum sunt. Nu-mi doresc decât familia mea să fie sănătoasă. Și când zic familie, mă refer la părinții mei și la fetele mele. Eu să fiu sănătos și să le pot duce pe toate și să-i bucur pe toți și să pot să-i susțin pe toți așa cum îi susțin. Și mă bucur că o pot face atât de bine. Și atât. Nu îmi mai doresc nimic. Nu îmi mai doresc iubire, nu îmi mai doresc nunți, situații… mamă, să vreau, să fiu, să mă căsătoresc…

Liviu Varciu botez Maria Anastasia

Nu mai vreau nimic. Vreau fetele mele să fie sănătoase, să mă bucur de ele, eu să pot să muncesc și să fiu sănătos. Ai mei să îi văd cât mai mult lângă mine. Și atât, nu mai vreau nimic. Dacă Dumnezeu o să zică: „Bă, mai trebuie să mai încerci o dată”, o mai încerc o dată. dar nu-mi doresc. Îmi doresc doar să fiu liniștit și să mă înțeleg bine cu toată lumea…
…Anastasia e un copil cuminte, adică n-am o problemă cu ea. Doarme nouă ore pe seară, adică nu am o problemă. mai greu până o adorm. Vine și mama și mă ajută. Că îi zic mamei, când stă fata la mine, să vină să mă ajute. Trebuie să îi gătească, să-i fiarbă niște legume, acum a început să mănânce. Și ne jucăm, ne strâmbăm, facem o grămadă de tâmpenii.

Și e un sentiment tare plăcut și frumos, mai ales că fata mea cea mare, Carmina, face 17 ani și pot vorbi orice cu ea. Și asta mică e micuță și o iau cumva din nou de la începu și o văd cum crește. Sunt fericit, chiar nu mai am nevoie de nimic. Sunt foarte fericit”, – a declarat Liviu Vârciu într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.
Cu mult înainte de a ajunge la altar cu Adelina Pestrițu, încă de pe vremea cânt făcea furori cu formația L.A, Liviu Vârciu a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Teiceanu, Ami așa cum o alintau cei apropiați, originară din Arad. În urma acestei romanțe s-a născut și prima fetiță a artistului: Carmina.
Liviu Varciu alaturi de fiica sa mai mare, Carmina

Liviu Vârciu alături de fiica sa mai mare, Carmina

Anastasia este rodul unei scurte povești de dragoste cu Anda Călin, tânăra de care Liviu Vârciu s-a despărțit la începutul acestei luni, la foarte puțin timp după ce și-au botezat fetița.
Sursă foto: Fcaebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter