Lidia Buble lansează piesa „Tu”, o declarație de dragoste pentru Răzvan Simion

De Mădălina Manole, pe

Lidia Buble lanseaza „Tu”, o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de jumătatea sa. Ascultându-i versurile, am putea afirma, fără urmă de îndoială, că este o declarație de dragoste pentru iubitul său, Răzvan Simion.

Cu un videoclip desprins dintr-un film romance, în regia lui Iura Luncașu, Lidia Buble joacă rolul unei „girl nextdoor” foarte timide, care reușește să treacă peste orice obstacol pentru dragoste. Piesa a fost compusă și produsă în studiourile Famous Production și lansată alături de Cat Music. Versurile piesei sunt o declarație de iubire și mulți dintre admiratorii cântăreței se vor regăsi în emoționanta poveste: „De ce să fie greu să zici «te iubesc»? De ce sa te complici atunci cand vrei să spui «mi-e dor»? De ce sa cazi în false idei ale spiritului când poți, atăt de simplu, să-i mărturisești că-ți lipsește tare atunci când nu se amestecă, pentru puțin timp, cu aerul tău. Natural, organic, simplu. Acestea sunt ingredientele mele pentru toamnă”, – a mărturisit Lidia Buble.

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“, iar în același an ea a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu știe“, „Le-am spus și fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerți“ (feat. Adi Sînă) și „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizari pe YouTube. Anul trecut, artista a lansat „Cămașa”, single care s-a menținut în topul celor mai difuzate piese la radio și a adunat peste 33 de milioane de vizualizari pe YouTube. În urma cu șase luni, frumoasa artistă și-a surprins bublișorii cu „Sub apă”, clip care a cucerit publicul din România și care a spart orice tipar în materie de producție video.

Citește și Meghan Markle folosește un truc de make-up ieftin și la îndemâna oricui pentru a-și ascunde oboseala 

Citește și – Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, despre noaptea nunții: „Dacă rămâneam, nu cred că mai eram în viață” 

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter