INTERVIU. Lavinia Petrea spune care este secretul ei pentru un ten lipsit de imperfecțiuni

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 12:32

Lavinia Petrea (39 de ani) are un ten luminos lipsit de imperfecțiuni, rezultatul unei îngrijiri constante și corespunzătoare a pielii. Fiind „obligată” să poarte aproape zilnic un machiaj încărcat, impus de luminile puternice dintr-un studio TV, jurnalista se vede nevoită să acorde o atenție deosebită îngrijirii tenului său.

Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit în exclusivitate ce pași conține rutina ei de îngrijire a pielii, dar și cum se menține în formă.

Cum reușești să te menții în formă? Cum arată meniul tău dintr-o zi?

Printr-o disciplină alimentară adaptată mie, nevoilor mele și făcând sport. Nu mănânc nici mult, nici des. Uneori mănânc doar de plăcere și mâncăruri preferate și, dacă simt că am exagerat, mănânc mai puțin în restul zilelor. De cele mai multe ori, atunci când sunt dimineața la știri, beau doar cafea, uneori cu lapte, iar prima masă este pe la 12:30 – 13:00, după ce vin de la sală. Așa m-am obișnuit, așa îmi place, nu fac un efort, dar nici nu recomand. 

Ce alimente eviți?

Evit prăjelile, mâncărurile cu sosuri, dulciurile, sucurile. Îmi place mâncare simplă, să disting bine ingredientele. „Să văd” ce am în farfurie.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

EXCLUSIV. Ce diferență de vârstă este între Lavinia Petrea și soțul ei

EXCLUSIV. Cum îmbină Lavinia Petrea viața personală cu cea profesională. „Soțul meu mă susține enorm”

EXCLUSIV. Care a fost primul job al Andreei Marinescu. „Nu m-am ferit să muncesc”

Ce produse/trucuri conține rutina ta de îngrijire a pielii?

Cel mai important pas cred că este curățarea tenului. Întotdeauna după demachierea clasică, cu dischete și un produs demachiant, mă spăl pe față, să fiu sigură că nu mai rămâne nicio urmă de machiaj. Îmi place mult să fac acest pas folosind un produs sub formă de spumă. Apoi folosesc serum – unul care poate fi aplicat și pe zona din jurul ochilor (n.red.: cum ar fi acidul hialuronic), vitamina C și cremă hidratantă cu factor SPF. Cred că secretul este să găsim o rutină adaptată nevoilor și produse pe care să le iubim, să ne facă plăcere să le folosim pe termen lung. Nu funcționează nimic peste noapte și nici dacă folosim produsul o zi da, șapte nu. 

Dar cea a părului, blondul fiind greu de întreținut?

Părul îmi dă cea mai mare bătaie de cap. Îmi place blondul, nu mă văd altfel, dar nu este ușor de întreținut. Am avut probleme și după fiecare naștere, când mi-a căzut mult păr. Folosesc produse speciale pentru păr blond, dar merg și la tratamente de hidratare în salon. Ce nu îmi lipsește niciodată după spălat și înainte de coafat este un produs cu protecție termică.

Ce părere ai despre operațiile estetice?

Cred că fiecare femeie trebuie să facă ce crede ea că trebuie să facă să se simtă bine în piele ei, dar cu măsură. Nu rezonez cu intervențiile care ne „îndepărtează” cu totul de felul în care arătăm în mod natural. Eu încerc să-mi păstrez cât se poate de mult frumusețea naturală, iar când voi apela la intervenții minim invazive nu mă voi feri să spun asta.

Lavinia Petrea și soțul ei, procurorul Romulus Varga, vor aniversa 8 ani de mariaj în vara anului acesta. Împreună, cuplul are trei copii, un fiu și două fiice, Mathias (7 ani), Klara (5 ani) și Karin (3 ani).

Foto: Pro TV; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter