Laura Cosoi despre tango-ul care i-a schimbat viaţa. Interviu

De Unica.ro, pe

În noua montare Hamlet care va avea avanpremiera la începutul lunii februarie, Laura Cosoi va fi un personaj cheie al intrigii din binecunoscuta poveste. Rosencrantz! Aşa cum inspiră şi numele, este vorba de o combinaţie între gingaşia trandafirului şi ascuţimea spinilor sai.
Rolul lui Rosencrantz este împărţit de Laura Cosoi cu Dana Rogoz. Iată ce spune Laura despre noua piesă în care o vom putea vedea, despre privilegiul de a lucra alături de Maia Morgenstern şi despre tango-ul care i-a shcimbat viaţa:

Daca ar fi sa alegi intre teatru, televiziune si film, la care te-ai opri?
Sunt atat de diferite incat mi-ar fi imposibil sa aleg.  Consider ca sunt norocoasa ca fac ceea ce-mi place, iar bucuria si entuziasmul cu care ma primesc in viata lor spectatorii, nu se compara cu nimic.
Laura Cosoi despre tango-ul care i-a schimbat viaţa. Interviu
Cum e sa lucrezi alaturi de Maia Morgenstern?
Sunt privilegiata sa am colegi atat de pretiosi alaturi de care urc pe scena, in cinstea lui „Hamlet”. Fiecare repetitie in parte ma face sa ma simt speciala tinand cont ca am sansa sa invat atat de multe lucruri de la oameni deosebiti, profesionisti desarvarsiti, actori exceptionali. Doamna Maia este un spectacol de la un capat la altul, iar energia cu care cucereste scena si spectatorii este coplesitoare. Sunt onorata ca mi s-a oferit sansa sa-i dau replica doamnei Maia Morgenstern.
Care crezi ca a fost momentul cheie al carierei tale?
Au fost multe lucruri care mi s-au intamplat pe parcurs, care m-au facut  sa fiu ceea ce sunt azi. In primul rand conteaza familia care m-a sustinut de fiecare data, sunt persoane care au crezut in mine si mi-au dat o sansa, sunt decizii pe care le-am luat la momentul potrivit, norocul evident ca are si el un rol important, seriozitatea, tenacitatea, echilibrul, copilaria sportivului de performanta… multe, multe, multe. Momentul cheie, cel in care oamenii/telespectatorii m-au descoperit cu adevarat, a fost acela in care am participat la „Dansez pentru tine”. Tango-ul din editia a 3-a mi-a schimbat viata.
Laura Cosoi despre tango-ul care i-a schimbat viaţa. Interviu
Ce personaj ti-ai dori sa interpretezi pe scena teatrului?
Ah, nu m-am gandit la asta niciodata. Primesc cu bratele deschise fiecare personaj in parte. Imi place sa-l descopar, sa  ne imprietenim, ca mai apoi sa povestim impreuna spectatorilor cine „suntem”. Fiecare personaj are farmecul lui si consider ca trebuie sa ai deschiderea necesara spre el. El se „naste”  atunci cand intra in contact cu celelalte personaje si cu publicul.
Crezi ca oamenii vor veni in numar mai mare la teatru ca sa o admire pe cea mai sexy femeie din Romania?
Cred ca vin pentru Hamlet
Laura Cosoi despre tango-ul care i-a schimbat viaţa. Interviu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter