LaLa Band: Ce planuri de Paşte au protagoniştii

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Membrii trupei LaLa Band abia aşteaptă venirea sărbătorilor Paşte şi deja îşi fac planuri în acest sens.
Unii pleacă peste hotare, alţii stau acasă sau plănuiesc să se vadă cu prietenii. Toţi, însă, ăşi doresc un singur lucru: să aibă familia aproape.

Alina – Iepuraş de Paste

„O să o ajut pe mama să pregătească masa de Paşte, îmi place foarte mult să o ajut la vopsitul oualelor. O să fiu pe post de Iepuraş anul acesta, am început deja goana după cadouri şi o să le fac o surpriză celor dragi. În ziua de Paşte obişnuim să mergem la naşi, ne strângem cu toţii la masă, povestim, recuperăm timpul pierdut”.
LaLa Band: Ce planuri de Paşte au protagoniştii

Dorian – Surprize de Paşte

Vreau să îi fac o surpriză mamei, i-am spus să vină în Bucureşti să ne petrecem Paştele aici dar deîndată ce o iau de la gară plecăm spre alta destinaţie. Mergem la nişte rude pe care nu le-a mai văzut demult. Sunt convins că va fi plăcut impresionată.

Cristina – Concurs cu ouă de ciocolată

În prima zi de Paşte stau acasă cu familia. Ca în ultimii ani, o să caut împreună cu ceilalţi copii din familie ouă de ciocolată prin gradină şi nu există an în care să nu merg la biserică în noaptea de Înviere.
LaLa Band: Ce planuri de Paşte au protagoniştii

Vlad  – Bac, Bac şi iar Bac

Paştele îl petrec în familie, ca de fiecare dată mergem la bunicii din partea mamei şi ai tatălui. Dupa Paşte urmează filmări intense ca să avem timp apoi să învăţăm şi pentru

Bacalaureat căci se apropie cu paşi repezi. 

Sore – Dublu motiv de sărbătoare

Anul acesta de Paşte am dublu motiv de sărbătoare. A doua zi de Paşte este şi ziua mamei mele şi plănuim deja care va fi cadoul, un weekend în familie undeva în afara ţării, deocamdată nu ne-am hotărât asupra destinaţiei.
LaLa Band: Ce planuri de Paşte au protagoniştii

Dima – Paşte la Chişinău

Plec la Chişinău. De obicei în fiecare an, noaptea la Înviere merg la biserica unei rude care e preot. Iar în ziua de Paşte, după obişnuita vizită la bunici, obişnuiesc să merg cu prietenii la pădure să facem un grătar de miel. Îmi place foarte mult carnea de miel.

Rapha  – Dor de bunici

Stau cu familia, aş vrea să mă duc să îmi văd bunicii la Calafat pentru că nu i-am mai văzut demult. Mi-ar plăcea ca şi anul acesta la fel ca anul trecut să ne strângem câţiva colegi din LaLa Band să mergem să luăm împreuna lumină de la biserică.

Bubu – Paşte la Paris

Plec la Paris 4 zile cu părinţii mei şi cu bunica mea. Eu sunt foarte nerăbdător să ajung acolo din nou pentru că este un oraş care m-a fascinat. Este prima oară când fac Paştele în afara ţării. O să mergem la Înviere acolo la o biserică ortodoxă.
LaLa Band: Ce planuri de Paşte au protagoniştii

Alexia – Paşte la Constanţa

Sărbătorile de Paşte le voi petrece la Constanţa, de-abia astept să stau cu familia mea, să mă relaxez, să îmi reîncarc bateriile. Îmi place să merg în noaptea Învierii la Biserica Greacă din Constanţa, să aduc lumină acasă şi apoi să mănânc preparatele delicioase făcute de mama. Cel mai mult îmi place combinaţia de ou cu cozonac.

Gloria – Pictează oua

De Paşte o să se strângă toate rudele la noi acasă aşa cum se întâmpla în fiecare an, suntem aproape 15 şi e cel mai frumos sentiment să îţi simţi toată familia aproape. O să o ajut pe mama la vopsitul oualelor, îmi place să le pictez în toate felurile. Îmi place să dau cadouri, să mă înnoiesc de Paşte aşa că mă voi duce la cumpărături cu câteva zile înainte.

Liviu – Paşte la Bran

Ca în fiecare an, este deja o tradiţie să mergem la munte în zona Bran. Un alt obicei în familia noastră este să ne spălăm în prima zi de Paşte cu apă dintr-un ibric în care înainte punem un ou alb, unul roşu şi o monedă.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter