Lady Gaga și Bradley Cooper, moment intim pe scena Premiilor Oscar

De Oana Savin, pe
Lady Gaga și Bradley Cooper au o chimie rar întâlnită pe platourile de filmare, însă fanii din întreaga lume sunt de părere că între cei doi actori este ceva mai mult. Iar momentul în care au interpretat piesa „Shallow” la Premiile Oscar a încins spiritele.

În urma colaborării pentru filmul „A Star is Born”, Lagy Gaga și Bradley Cooper au devenit buni prieteni. Însă această apropiere dintre cei doi, precum și anunțul cântăreței că a rupt logodna cu Christian Carino, au făcut fanii să creadă că au o relație secretă.

Aceste zvonuri au luat amploare în urma galei Premiilor Oscar, când cei doi au avut un moment foarte intim pe scenă, în timp ce interpretau piesa „Shallow” din pelicula „A Star is Born”.

Spre sfârșitul piesei, ei erau aproape îmbrățișați.

Reacțiile fanilor nu au întârziat pe apară, mai ales după ce Irina Shayk, logodnica lui Cooper, s-a așezat în sală între Bradley și Lady Gaga.

Lady Gaga a câștigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun cântec, „Shallow”, pe care l-a scris împreună cu Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt.

Cântăreața i-a mulțumit lui Cooper, regizorul filmului: „Nu există nicio persoană pe această planetă în afară de tine care să fi putut cânta acest cântec cu mine. Mulțumim pentru că ai avut încredere în noi”.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter