Lady Gaga, apariție spectaculoasă la premiera filmului „A Star is Born” FOTO

De Oana Savin, pe
Lady Gaga a avut o aparițe spectaculoasă la premiera filmului „A Star Is Born” din Londra, unde are rolul principal. Cântăreața a șocat pe toată lumea când a apărut îmbrăcată ca o regină Elisabetană.

Starul pop în vârstă de 32 de ani s-a asigurat că toate privirile vor fi ațintite asupra ei în timp ce a pășit pe covorul roșu al evenimentului ce a avut loc joi seară, notează The Sun.

Rochia incredibilă a avut un guler cu pliseuri, un decolteu adânc și o fustă plină, făcând-o să pară ca o versiune sexy a unui costum în stil Elisabetan.

Lady Gaga a arătat senzațional, chiar dacă a fost nevoită să ridice rochia pentru a putea merge pe covorul roșu.

Lady Gaga, apariție spectaculoasă la premiera filmului „A Star is Born” FOTO

Ea a fost însoțită de partenerul său din film, Bradley Cooper, care a arătat superb într-un costum gri.

Lady Gaga, apariție spectaculoasă la premiera filmului „A Star is Born” FOTO

Citește și: Actrița Sarah Hyland din serialul „Modern Family” a fost agresată sexual

Premiera din Marea Britanie a noului film al vedetei vine la scurt timp după ce Gaga a dezvăluit că obișnuia să folosească un „accent britanic neconvingător” pentru a pretinde că este propriul ei manager pentru a-și rezerva concerte.

Invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, ea a declarat: „Când mi-am început cariera, am decis pe la 19 ani că voi fi cântăreață deoarece nimeni nu îmi oferea niciun job ca actriță. M-am lovit de multe ori de pământ în timp ce îmi căram pianul peste tot prin New York, implorând pe la uși”.

Sunam și spuneam: Bună ziua, sunt managerul lui Lady Gaga. Ea este foarte în vogă acum, am vrea locul de la ora 22:00 pentru ea dacă o puteți include”, a mai povestit artista.

Lady Gaga, pe numele ei adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta este o cântăreață, compozitoare, dansatoare, actriță și filantroapă americană, câștigătoare a șase premii Grammy, a 55 de premii MTV (cele mai multe din istorie) și a unui Golden Globe pentru „Cea mai bună actriță într-o producție limitată”, pentru rolul ei din serialul american American Horror Story: Hotel, deținătoare a 12 recorduri mondiale, potrivit Guinness World Records.

Citește și: Salma Hayek a fost distinsă cu premiul „Personalitatea Anului”

Primul contract cu o casă de înregistrări l-a semnat la vârsta de 18 ani, dar a obținut succesul scontat abia după semnarea contractului cu Streamline Records, o divizie a casei Interscope Records. La începuturi a lucrat drept compozitoare pentru mai mulți artiști sub contract la Interscope Records, precum Fergie, Britney Spears, Black Eyed Peas și Pussycat Dolls, înainte ca Akon să-i descopere puterea vocală, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri, Kon Live Distribution.

În anul 2015, Lady Gaga a fost numită „Femeia Anului”de către revista Billboard.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter