Keanu Reeves, zâmbitor alături de o blondă misterioasă

De Oana Savin, pe
După ce a trecut prin mai multe tragedii care ar fi dărâmat moralul oricărui om, Keanu Reeves pare să fie din nou fericit. El a fost surpsins alături de o blondă misterioasă, zâmbind așa cum nu a mai fost văzut de mult timp.

Unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți actori de la Hollywood, Reeves, porecilt „Sad Keanu”, este considerat cel mai trist actor – el râde rar și spune că „este înconjurat de moarte”.

În cei 53 de ani de viață a suferit cât alții în cinci vieți. Și-a pierdut copilul, logodnica și cel mai bun prieten, toți pierzându-și viețile la intervale scurte de timp. Și dacă nu era de ajuns, sora sa a fost diagnosticată cu leucemie.

Citește și: Keanu Reeves revine pe marile ecrane: Au început filmările pentru „John Wick 3”

Însă, acum actorul pare că a reușit să zâmbească din nou. El a fost surprins de curând în compania unei femei misterioase alături de care părea să se simtă foarte bine, notează Daily Mail.

Presa mondenă de peste ocean relatează că partenera lui Keanu se numește Alexandra Grant, alături de care a colaborat la proiectul „Shadows”.

Reeves și Grant au luat cina la un restaurant cu specific italian ce este frecventat de multe celebrități precum Lionel Richie și Bella Hadid.

Actorul a optat pentru o ținută lejeră formată din blugi, tricou negru și un sacou de aceeași culoare.

Keanu Reeves, zâmbitor alături de o blondă misterioasă

Foto: Northfoto

Keanu, care era foarte bine dispus, și-a salutat fanii la intrarea în local.

Citește și: Mesajul emotionant al lui Keanu Reeves! Ce a scris actorul a făcut furori

Tragediile din viața lui Keanu Reeves

Înainte de a deveni actor, Keanu și-a pierdut copilul născut prematur. Micuțul s-a stins când avea doar opt luni. După un an și jumătate, iubita sa, care urma să îi devină soție, a murit sub ochii lui, într-un accident de mașină.

În 2017, actorul declara că și-a luat gândul de a mai forma o familie.

„Sunt prea bătrân, e prea târziu. S-a terminat pentru mine”, spunea atunci Reeves.

După mai multe relații eșuate, el s-a concentrat pe carieră. De-a lungul anilor a reușit să strângă o avere estimată la 360 milioane dolari.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter