Jessica Sutta din trupa Pussycat Dolls a devenit mamă pentru prima oară

De Adelina Duinea, pe

Jessica Sutta (38 de ani), membră a trupei Pussycat Dolls, a devenit mamă pentru prima oară. Dansatoarea și soțul ei, Mikey Marquart, au făcut anunțul în exclusivitate pentru Entertainment Tonight.

Jessica și Mikey s-au căsătorit în septembrie 2019 și au devenit părinți pe 25 mai 2021. „Dintotdeauna mi-am dorit să fiu mamă. Jur, sunt foarte emoționantă pentru că pot să o spun într-un final.

Am fost atât de încântați. Este un vis devenit realitate. A fost o călătorie incredibilă. Ce cadou frumos mi-a oferit anul 2020”, a mărturisit Jessica. Artista a dat naștere unui fiu, Michael Jesse „MJ” Marquart.

Jessica Sutta din trupa Pussycat Dolls a devenit mamă pentru prima oară

„După ce am împins ore la rând, am sfârșit prin a face cezariană. Echipa s-a mișcat rapid și a făcut întreaga experiență mai puțin intimidantă pentru mine, fiindcă eram clar emoționată”, a declarat Jessica pentru Entertainment Tonight.

„A fost atâta bucurie și chimie între asistente și medici încât experiența a fost comodă și de neuitat. Au pus muzică rock în timpul operației. MJ s-a născut în timp ce în fundal se auzea piesa Good Times Bad Times a lui Led Zeppelin”, a mai spus Jessica.

„Mama, tatăl și bebelușul sunt în siguranță acasă și se simt foarte bine. Se bucură de noua lor familie”, a mai declarat un reprezentant de-al perechii. În martie 2021, tot pentru ET, Jessica a mai dezvăluit că i-a fost rău întreg primul trimestru, dar că după încheierea lui a fost numai o bucurie.

Citește și:

Rămășite umane, găsite aproape de casa lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Actorul Matthew Perry și iubita lui, Molly Hurwitz, s-au despărțit după 7 luni de logodnă

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

„Când simți în tine pe cineva mișcând, acea conexiune, te cuprinde un sentiment copleșitor de iubire și de a proteja. Îți spui ceva de genul: «Oh, Dumnezeule, abia aștept să te cunosc. Să te țin în brațe. Să te sărut. Să te răsfăț»”, a spus.

Pentru a face anunțul sarcinii, Jessica a realizat o coregrafie burlesque. Alături de videoclipul postat pe Instagram, Jessica a vorbit despre revenirea în concerte după nașterea fiului ei. „Aceasta este o perioadă atât de grozavă din viața mea și sunt foarte bucuroasă să o împărtășesc cu voi. (…)

Concertele noastre vor continua odată ce pandemia va fi sub control, sperăm vara sau toamna aceasta. Plănuiesc să revin 100%, dar, dacă dintr-un motiv sau altul nu voi putea, fetele vor merge mai departe fără mine până mă voi putea alătura lor.”

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter