Jennifer Gates, nuntă extravagantă la New York. Când va avea loc evenimentul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 iulie 2022, 17:09

Jennifer Gates, fiica cea mare a lui Bill Gates, se pregătește să se căsătorească cu logodnicul ei, Nayel Nassar. Nunta ar fi una extravagantă și ar fi costat cel puțin două milioane de dolari.

Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, și Nayel Nassar (29 de ani) sunt împreună din 2017, iar în ianuarie 2020 s-au logodit. Fiica cea mare a lui Bill Gates a făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

Nayel Nassar ești unic (…) Abia aștept să ne petrecem restul vieților învățând, crescând, râzând și iubind împreuă. DA de un milion de ori”, a scris Jennifer Gates în mediul online la începutul anului trecut.

A spus da. Mă simt cel mai norocos și fericit om din lume în acest moment. Jenn, ești tot ce mi-am putut imagina vreodată. Abia aștept să creștem împreună pe parcursul acestei călătorii care se numește viață și pur și simplu nu mi-o pot imagina fără tine. Te iubesc mai mult decât ți-ai putea imagina și îți mulțumesc pentru faptul că fiecare zi alături de tine este precum un vis, a scris și logodnicul tinerei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nayel Nassar (@nayelnassar)

Jennifer și Nassar s-au cunoscut la Universitatea Stanford, acolo unde studiau Medicina, respectiv Management și Economie. Nayel s-a născut la Chicago din părinți egipteni și și-a petrecut copilăria în Kuweit. Logodnicul lui Jennifer Gates este campion la echitație, dar are și propria afacere. 

Citește și: Monica Tatoiu, secretul unei căsnicii fericite care durează de peste trei decenii

Agnes Jebet Tirop, campioană mondială la atletism, înjunghiată mortal de soțul ei

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „Scoatem la «tablă» fiecare «divă»”

Tatăl Andreei Bălan, reacție după despărțirea solistei de Tiberiu Argint

Caii fac parte din viața noastră, dar iubim sportul. El este profesionist, eu o fac ca amatoare. Așa că este incredibil să ne bucurăm împreună de dragostea pentru cai, spunea în urmă cu ceva timp fiica lui Bill Gates. 

Jennifer Gates și Nayel Nassar nuntă extravagantă la New York

Potrivit presei internaționale, cuplu se va căsători sâmbăta aceasta, 16 octombrie, în cadrul unui eveniment extravagant, ce ar fi costat peste 2 milioane de dolari. Acesta va avea loc la ferma de cai de 16 milioane de dolari pe care Jennifer Gates a primit-o cadou de la părinți în 2018, după absolvirea Universităţii. Cu o suprafață de 50 de hectare, proprietatea se află în orașul North Salem, New York, la aproximativ 80 de km de Manhattan.

Pregătirile sunt în toi, lucru care nu este pe placul vecinilor. Se pare că aceștia sunt deranjați de agitația și zgomotul de la ferma viitoarei mirese, acolo unde s-au montat deja corturi, o scenă și pavilioane de sticlă. În plus, mirii ar fi cerut ca drumurile de pe lângă proprietatea lor să fie închise, pentru a avea de o ceremonie cât mai intimă.

Este total exagerat. Incredibil de extravagant. Și produce o mulțime de neplăceri vecinilor, a declarat o sursă pentru DailyMail.

Jenn speră că ceremonia în sine că aibă loc în aer liber, dar în cazul în care vremea va fi urâtă, au amenajat corturi uriașe și se grăbesc să construiască mai multe pavilioane temporare din oțel și sticlă, a mai dezvăluit vecinii.

Sursă foto: Instagram

Vezi şi Central Park – cel mai frumos parc din New York!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter