Bill Gates are o nouă iubită, după despărțirea de Melinda Gates. Cine e Paula Hurd, bruneta din viața miliardarului

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 16:09

Bill Gates are o relație cu Paula Hurd, văduva regretatului președinte de la Oracle, Mark Hurd. Gates, cofondatorul Microsoft, a fost văzut cu Paula luna trecută, la Australian Open. De asemenea, cei au fost surprinși împreună prin Melbourne. După câte se pare, miliardarul și Paula se văd de un an.

Vestea depre această poveste de dragoste vine la aproape doi ani după ce el și Melinda Gates au anunțat că divorțează. Cei doi avut un mariaj de 27 de ani.

Bill Gates, relație cu văduva lui Mark Hurd

Paula a fost căsătorită cu regretatul CEO de la Oracle, Mark Hurd, până când acesta a murit, la vârsta de 62 de ani, în octombrie 2019, după o bătălie cu cancerul. El și Paula s-au căsătorit în 1990 și au împreună doi copii: Kathryn și Kelly.

Paula este a doua soție a lui Mark. Anterior, el a fost căsătorit cu Elizabeth A. Butler din 1980 până în 1987. Mark Hurd avea o avere de 500 de milioane de dolari la momentul morții.

Paula și Gates s-ar fi apropiat din cauza pasiunii  lor comune pentru tehnologie. Ea a lucrat anterior ca director la NCR Global, o companie de software bancar digital.

Timp de 17 ani, Hurd a ocupat diverse poziții de conducere în vânzări și servicii și a părăsit compania în 2001. Paula lucrează în prezent ca organizatoare de evenimente și  se implică și în acțiuni caritabile.  Ea a absolvit Universitatea din Texas, potrivit LinkedIn. A fost studentă acolo din 1980 până în 1984 și are o diplomă în Marketing.

Gates și Paul sunt pasionați de tenis și de tehnologie

La fel ca Gates, Paula pare să aibă o slăbiciune pentru tenis. Paula Hurd și fostul ei soț obișnuiau să participe la meciuri împreună. Ea s-a intersectat chiar și cu Gates în 2015, la un meci care avea loc în California.

De când a început o relație cu Gates, cei doi se bucură de acest sport împreună. Luna trecută, Paula și Bill Gates au participat la Australian Open, unde s-au bucurat de finala de simplu masculin.

Paula nu i-a cunoscut copiii

Chiar dacă lucrurile par să devină serioase între ei, femeia nu i-a cunoscut încă pe cei trei copii ai lui Gates din căsătoria lui cu Melinda.

„Se știe că Bill Gates și Paula Hurd se întâlnesc, dar ea nu i-a cunoscut încă copiii”, a declarat o sursă pentru People

Bill are trei copii cu Melinda, două fiice, Jennifer și Phoebe, și un fiu, pe Rory. 

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter