Bill Gates i-a transferat 1,8 miliarde de dolari fostei soții după divorț

De Adelina Duinea, pe

Melinda (56 de ani) și Bill Gates (65 de ani) și-au anunțat divorțul luni, 3 mai 2021, după 27 de ani de căsnicie. Fostul cuplu a publicat un mesaj comun în mediul online. Melinda și Bill și-au oficializat relația în anul 1994.

„După o mulțime de gânduri și eforturi pentru ca relația noastră să funcționeze, am decis să punem punct mariajului nostru. De-a lungul ultimilor 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care le permite oamenilor din întreaga lume să aibă vieți sănătoase și productive.

Continuăm să împărtășim aceeași încredere în acea misiune și vom lucra în continuare împreună în cadrul fundației. Nu considerăm, însă, că mai putem continua în calitate de cuplu în această nouă etapă a vieții noastre.

Vă cerem să ne oferiți spațiu și intimitate în timp ce familia noastră încearcă să navigheze acest nou capitol din viață”, a scris co-fondatorul Microsoft pe Twitter.

Bill Gates i-a transferat 1,8 miliarde de dolari fostei soții după divorț

Potrivit documentelor obținute de E! News, Bill i-a transferat fostei lui soții acțiuni din Compania Canadiană Națională de Cale Ferată (14 milioane) și din AutoNation (2,9 milioane), împreună valorând 1,8 miliarde de dolari.

Co-fondatorul Microsoft se află în prezent pe a patra poziție în topul celor mai bogați oameni din lume cu valoarea sa netă estimată la 124 de miliarde de dolari, informează Town & Country. Melinda a lucrat ca manager în cadrul Microsoft, iar alături de Bill a pus bazele Fundației Bill și Melinda Gates în anul 2000.

Organizația non-profit este dedicată „luptei împotriva sărăciei, bolilor și inegalității din lume”, arată website-ul oficial. Totodată, fundația luptă pentru a combate boli precum HIV/SIDA, poliomielita și malaria.

Fosta pereche are împreună trei copii, două fiice și un fiu, Jennifer (25 de ani), Phoebe (18 ani) și, respectiv, Rory (21 de ani). Melinda și Bill s-au căsătorit într-o ceremonie privată pe insula Lanai din Hawaii.

Citește și:

Alexandra Stan a răspuns speculațiilor că ar fi într-o relație cu Tristan Tate

Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei: „Pierderea unui părinte toată viața te urmărește”

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

„În primul weekend romantic petrecut împreună am adus un puzzle cu Turnul Eiffel, de 1.800 de piese, pe care Bill și cu mine l-am terminat în două zile”, declara Melinda în 2014, într-un interviu acordat revistei Elle.

„Încă mă străduiesc să gestionez în mod corect timpul petrecut cu fiecare membru al familiei. Învăț cum să-mi controlez emoțiile, așa cum fac atât frații, cât și părinții mei. În viitor nu voi mai face comentarii referitoare la separarea părinților mei.

Vreau însă să știți că încurajările și susținerea primite din partea voastră înseamnă enorm pentru mine. Vă mulțumesc pentru că ne înțelegeți nevoia de a fi discreți în această perioadă”, a transmis Jennifer Gates, fiica cea mare a perechii, pe Instagram.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter