Jay-Z, soțul lui Beyonce, primul rapper care a devenit miliardar

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 iulie 2019, 15:50
Jay-Z a devenit primul rapper care a reușit să strângă o avere ce ajunge la suma de 1 miliard de dolari. Acesta a fost desemnat de revista Forbes, în 2018, cel mai bogat artist hip-hop.

Cântărețul american Jay-Z este în mod oficial cel mai bogat rapper din lume, cu o avere ce a crescut de anul trecut de la 900 de milioane de dolari la 1 miliard. Acesta nu face bani doar din muzică, ci și din alte activități, potrivit Mediafax.

Soțul lui Beyonce nu este doar unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de hip-hop, ci și cel mai bogat. Banii lui Jay-Z nu provin doar din producția muzicală, care include și servicii de streaming. Acesta deține acțiuni în companii de tip Uber, mai multe proprități, o colecție de artă, un brand vestimentar și unul de băuturi fine. De asemenea, este coproprietar al unui club sportiv.

Pe numele său real Shawn Corey Knowles-Carter, cântărețul american este unul dintre cei mai buni rapperi ai tuturor timpuri. A înregistrat de-a lungul carierei sale 14 albume, care au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din întreaga lume. Două dintre ele, Reasonable Doubt (1996) și The Blueprint (2001), sunt considerate repere ale genului muzical hip-hop, fiind incluse în clasamentul celor mai bune 500 de albume ale tuturor timpurilor, realizat de revista Rolling Stone. A câștigat 22 de premii Grammy pentru activitatea sa muzicală și numeroase alte nominalizări.

Jay-Z și Beyonce s-au căsătorit în 2008 și au împreună 3 copii, Bule Ivy și gemenii Sir și Rumi.

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter