Ioana Maria Moldovan, după ce a avut COVID-19: „Sunt un om norocos”

De Unica.ro, pe

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Știrilor de noapte de la Prima TV, a mărturisit că a avut COVID-19. Atât logodnicul ei, Marian, cât și băiețelul lor, Andrei Ioan, au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2. Cei trei au stat în izolare acasă timp de două săptămâni.

Ioana Maria Moldovan, în vârstă de 44 de ani, a vorbit într-un interviu pentru click.ro despre experiența COVID-19 prin care a trecut împreună cu familia ei. Prezentatoarea TV a mărturisit că din fericire au făcut o formă ușoară a bolii și nu au avut simptome specifice infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Să dea Dumnezeu ca toată lumea care se îmbolnăvește de COVID să se simtă cum m-am simțit eu. Practic, nu am avut nici un simptom, doar am stat în izolare acasă 14 zile. A fost greu în izolare, dar eu zic că dacă am rezistat noi două săptămâni, atunci chiar suntem chiar buni.

Sunt un om norocos, nu am trecut prin ce trec oamenii care au Covid. Cineva acolo sus mă iubește, a dezvăluit Ioana Maria Moldovan.

Citește și: Adriana Trandafir, în lacrimi la Asia Express. Actrița a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei

Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

Loni Willison, fosta soție a unui star din „Baywatch”, trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie

Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda

Prezentatoarea TV a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu trei, când a venit pe lume băiețelul ei, Andrei Ioan. Ioana Maria Moldovan trăiește de mai bine de 15 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul său, Marian Galeș, fratele soțului Ilenei Ciuculete.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter