EXCLUSIV Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley, destăinuiri din viața personală

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 25 septembrie 2020, 12:46

La 21 de ani, Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri și mai de succes antreprenori români din Statele Unite, ajungând să calce pe urmele lui Mark Zukerberg cu inovațiile sale digitale. Este pasionat de programare și de tot ceea ce înseamnă mediul online, este concentrat pe dezvoltarea companiei a cărei bază a pus-o cu multă muncă și dedicare și este un model pentru generația sa.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Sebastian se află de ani buni în Statele Unite, unde a pus bazele unei companii ce realizează produse digitale ce au ajuns acum să fie folosite de giganți precum Facebook, Spotify și TickTok. Anul trecut, el a fost inclus de revista Forbes, în lista celor mai bogați 30 de europeni cu vârsta de sub 30 de ani.

Sebastian Dobrincu are o poveste frumoasă de viață și are un succes fulminant în domeniul în care activează mulțumită talentului și muncii, dar oare pe plan personal cum stă?

Tânărul a acceptat să vorbească, în exclusivitate pentru Unica, despre viața sa intimă.

„Este pentru prima dată când sunt împlinit emoțional pentru o perioada lungă. Sunt cu iubita mea de aproape un an și suntem mai fericiți că niciodată. Tocmai ne-am întors din vacanță noastră în Turcia. Suntem secretoși despre relația noastră, dar cred că este decizia corectă, fiind amândoi persoane publice și dorind să evităm posibile păreri ale publicului, care ne-ar putea afecta relația.”

Sursa foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter