Interviu: Malvina Cservenschi lansează o nouă colecţie de bijuterii

De Revista Viva, pe

Maine, 30 noiembrie, o puteti intalni pe Malvina Cservenschi in calitate de designer de bijuterii si chiar petrece o zi alaturi de ea, in pop up store-ul brandului ei de bijuterii, Malvensky. Evenimentul marcheaza lansarea oficiala a unei noi colectii (Star Collection) si a site-ului de prezentare www.malvensky.com.
Malvina ne-a povestit cate ceva despre surprizele pe care le pregateste pentru maine si despre echipa alaturi de care este implicata in acest proiect.

In interviul din VIVA de noiembrie, declarai ca Malvensky pregateste un proiect inovator, insa nu ai dat mai multe detalii. Era vorba despre noua colectie pe care o vei lansa vineri? Acum este momentul sa ne spui mai multe!

Mi-am dorit ca oamenii sa aiba posibilitatea de a oferi ceva pretios, semnificativ, dar in acelasi timp, ceva inedit celor dragi cu ocazia Craciunului. Star Collection este o mini colectie alcatuita din cercei, bratari si lantisor, bijuterii care, alaturi de simbolul Craciunului, transmit si o parte din bucuria si implinirea pe care le resimti in acele zile magice.
Ce alte surprize ne asteapta la pop-up store-ul Malvensky?
Foarte multe. Este o zi speciala, pe care am dorit sa o dedicam in intregime clientelor noastre. Ne dorim sa facem cunostinta, in primul rand, sa le impartasim povestea acestui brand, care a pornit din dorinta de a face oamenii fericiti, atenti la ceea ce isi doresc si la modul in care isi pot transforma dorintele in realitate.
Citeşte mai departe pe site-ul Viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter