Obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Cât investeşte Malvina în cosmetice

De Geo Berciu, pe

Fosta prezentatoare TV, Malvina Cservenschi, are mare grijă de felul în care arată, iar atunci când vine vorba despre produse de înfrumuseţare, fie că este vorba despre creme sau farduri, ea nu face rabat de la calitate.

Zâmbetul, feminitatea şi atitudinea mereu pozitivă o definesc pe Malvina, însă ceae ce îţi sare imediat în ochi este frumuseţea ei uşor exotică. Ca orice femeie trecută uşor de 30 de ani, fosta prezentatoare tv şi actuala femeie de afaceri a învăţat că aspectul exterior este important şi de aceea întrebuinţează doar produse cosmetice de calitate, chiar dacă preţul acestora este costisitor.
Obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Cât investeşte Malvina în cosmetice

În trusa de farduri a Malvinei, nelipsite sunt câteva produse, pentru care ea scoate din buzunar aproximativ 1000 de euro:

Cremă de ochi, cremă de faţă, de corp, ruj şi fond de ten – 1050 lei
Parfumuri exclusiviste – 3000 de lei
Parfum de păr – 250 de lei
Apă de corp – 106 lei
Obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Cât investeşte Malvina în cosmetice

„Mă machiez în fiecare zi, însă make-up la mine înseamnă o bază fină. Nu exagerez cu nimic. Dacă foloseşti produse de calitate şi nu uiţi să îţi cureţi pielea seara, înainte de somn, atunci nu vor apărea ridurile. Eu mă machiez de zece ani, de trei ori pe zi şi nu am alte riduri în afara celor de expresie”,  a dezvăluit Malvina în cadrul unei emisiuni la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter