INNA: “Sunt entuziasmată să colaborez cu Gromee și sper că noua piesă să vă facă să dansați”

De Unica.ro, pe

INNA continuă să ne surprindă și lansează în colaborare cu Gromee, DJ și producător de top din Polonia, piesa ”Cool Me Down”. Linia melodică este una cât se poate de fresh, cu un beat cool și dinamic, ce transmite multă energie bună și pulsează în ritmul verii.

”Sunt bucuros că am putut să lansez această piesă cu INNA și de faptul că putem împărtăși această piesă în toată lumea. Sper ca atunci când ascultați această piesă, să vă simțiți ca la cea mai tare petrecere!”, a spus Gromee.

”Sunt entuziasmată să colaborez cu Gromee și sper să vă placă piesa și să vă facă să dansați”, a spus INNA.

Videoclipul oficial al piesei ”Cool Me Down” a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), fiind o producție video Loops Production. Primele cadre o surprind pe INNA într-o ținută cu totul aparte, în stil futurist, un outfit original, care-i subliniază feminitatea, dar și coregrafia. Coafura pixie îi oferă vedetei un aer special, iar machiajul  îi evidențiază delicat trăsăturile.


Gromee are peste 10 single-uri de platină în Polonia, iar muzica lui are peste 73 de milioane de stream-uri pe Spotify și peste 150 de milioane de vizualizări pe YouTube. A fost pe scena unor festivaluri prestigioase din lume, cu nume precum Mariah Carey, David Guetta sau Elton John.

În același timp, ”Flashbacks”, cel mai recent single al INNEI se bucură de ascensiune în topurile muzicale din lume, cu rezultate extraordinare.

Citește și:
Ținutele vedetelor la gala premiilor Oscar 2021
Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, surprinsă într-o ipostază haioasă. Cum au reacționat fanii
Cătălin Botezatu, despre sexualitatea lui: „Nu pot să fiu ipocrit”
De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

Piesa compusă și produsă de Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 12 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: este pe locul 1 pe TV în Bulgaria de 5 săptămâni, pe locul 1 pe radio în Rusia, pe locul 1 în top Dance Rusia, pe locul 19 pe radio în Turcia, pe locul 1 în top Dance Rusia, pe locul 25 in Ucraina pe radio, pe locul 27 pe radio în Bulgaria.

În ceea ce privește Shazam-ul, ”Flashbacks” a ajuns până pe locul 55 în top Shazam Global și a depășit 703 000 shazam-uri (acum este pe locul 60), pe locul 11 în Top Dance, pe locul 17 în Bulgaria, pe locul 7 în Ucraina, pe locul 7 în Rusia, pe locul 1 în Top Dance, pe locul 6 în Belarus, pe 20 în Kazakhstan, pe locul 128 în Armenia, pe locul 194 în Turcia și pe locul 18 în Top Dance.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!