Inna: Nu aș purta niciodată papuci din plastic, decât dacă aș lucra în agricultură!

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Marți, 19 septembrie 2017, 18:10
Invitată la deschiderea unui pop-up store din București, Inna a stat de vorbă cu Unica.ro preț de câteva momente. Am vorbit cu artista despre modă, trucuri de stil, piese vestimentare în care... nu crede și secretul ei pentru un look de seară reușit.

Inna este cel mai popular artist român, cu un record nemaipomenit dezvăluit recent de casa ei de discuri, Global Records: ea este artista din România cu cele mai multe vizualizări pe canalul YouTube, depășind două miliarde de vizualizări pe propriul canal.

Citește și: Sore, mărturisire emoționantă despre perioada adolescenței.

Citește în rândurile de mai jos ce ne-a declarat artista că nu ar purta niciodată…

Ce nu ai purta niciodată?

Wow! La modul general, nu aș purta lucruri care nu mă avantajează! Sunt foarte multe lucruri care nu avantajează o persoană care e mică de statură. Nu aș purta niciodată papucii aceia din plastic care se numesc Crocs. Nu pot spune că aș purta vreodată… doar dacă m-aș decide într-o zi să merg să o ajut pe bunica la țară, în agricultură. Și cu siguranță nu mi-aș face o poză!

Cum îți transformi un look de zi într-unul de seară?

Majoritatea ținutelor mele sunt purtabile în orice moment al zilei. Nu sunt adepta ținutelor sofisticate, mai ales în viața de zi cu zi. Port outfituri relaxate mereu. Nu folosesc accesorii. Seara adaug negru la machiajul ochilor, un ruj roșu și aplic fond de ten.

Foto: PR.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter