INNA: „Nu îmi place singurătatea“

De Revista Unica, pe Ultimul update Luni, 25 iunie 2018, 18:32
INNA este vedeta de pe coperta revistei UNICA, numărul de iulie, care apare pe piaţă pe 26 iunie. Vedeta călătoreşte nonstop prin lume pentru concerte şi alte proiecte muzicale, alege cei mai talentaţi copii în fiecare vineri, la PRO TV, la „Vocea României Junior“ şi se pregăteşte să lanseze primul album compus integral de ea, în limba spaniolă.

(Foto: Edward Aninaru)

 

inna unica iulie foto edward aninaru

INNA ne-a povestit despre trăirile ei interioare de artist de succes mondial, despre ce o face fericită, despre faptul că este îndrăgostită, dar şi despre temerile unei fete de 31 de ani.

„Pregătesc un nou album în limba spaniolă, compus 100% de mine, la care lucrez în studio alături de David Ciente, cu care am făcut şi „Ruleta“, „Gimme Gimme“, piese superapreciate de fani. Acest album se va lansa supercurând, abia aştept să îl ascultaţi, este o parte importantă din mine şi sunt extrem de încântată.

inna unica iulie foto edward aninaru

În viaţa fiecărui artist apar momente de tot felul, gânduri, nemulţumiri, îndoieli, perioade în care poate îţi doreşti o viaţă mai liniştită. Important este să fii realist, să ai o echipă puternică lângă tine şi tu să găseşti în tine resurse să te redefineşti.

inna unica iulie foto edward aninaru

Visul meu m-a purtat departe, dintr-un oraş mic de la malul mării în toate colţurile lumii. Cel mai frumos cadou pe care îl poţi primi în viaţă este să poţi oferi emoţie, momente fericite altora. Inspiră-i pe oameni să creadă în ei, oricine ar fi ei sau de unde vin.  Nu îmi place în continuare să zbor cu avionul. Nu îmi place singurătatea, vreau să fiu mereu înconjurată de oameni“, mărturiseşte INNA.

Citeşte interviul integral cu INNA în numărul de iulie al revistei UNICA, pe piaţă din 26 iunie.

 

Citeşte şi – „Petrecere surpriză pe aeroport pentru INNA! Ce reacție a avut vedeta!“

Citeşte şi – Cum a ajuns INNA în Nirvana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter