Inna, fotografii îndrăznețe și provocatoare. Artista a renunțat la inhibiții

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 11 octombrie 2019, 12:15
Inna s-a lăsat fotografiată în ipostaze îndrăznețe și provocatoare, iar imaginile au fost făcute publice chiar de către artistă, luându-și prin surprindere fanii.

Inna, care peste câteva zile va împlini vârsta de 33 de ani, a renunțat la inhibiții, dar și la haine și a fost protagonista unei ședințe foto incendiare. Artista de talie internațională s-a lăsat fotografiată doar în lenjerie intimă, acoperindu-se subtil cu o geacă de piele oversized.

Inna afișează o siluetă de invidiat și, deși nu este înaltă, având doar 1,64 m, artista a știut dintotdeauna să-și pună în valoare formele și atuurile, fiind foarte bine proporționată. Purtând mărimea 33,5 la picior, Inna nu-și găsește cu ușurință modele pe placul său, fiind deseori nevoită să apeleze la încălțămintea pe comandă: ”Are o fire pozitivă și este o persoană foarte puternică (atât psihic, dar și fizic, adică n-am văzut-o în toți acești ani nici măcar răcită), asta în ciuda dimensiunilor mici sau foarte mici pe care le are (dar în niște proporții perfecte): măsura ei reală la picior este 33,5! Până acum câțiva ani, Christian Louboutin îi făcea pantofii și cizmele pe comandă. Dar acesta e genul de lucru pe care nu îl știe nimeni, pentru că Alexandrei (așa cum îi spun cei apropiați) nu îi prea place să se laude. Nu că ar avea ceva împotrivă, dar nu îi vine natural să vorbească prea mult despre ea”, – a mărturisit de curând Roxana Voloșeniuc pentru Libertatea.

Vezi imaginile cu Inna în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter