Inna, declarații rare despre relația cu Deliric

De Unica.ro, pe

Inna (35 de ani) și rapperul Deliric (39 de ani) și-au confirmat relația în august 2020. Recent, solista a oferit detalii rare din viața de cuplu.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, declara Inna în august 2020, pentru Elle România.

Inna, declarații rare despre relația cu Deliric. „Mă susține foarte mult”

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el”, a declarat Inna recent pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

„Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregătește el este delicios! Gătește mereu vegan și mă surprinde de fiecare dată”, mai povestea artista în decembrie 2020, pentru OK! Magazine.

„Deli este preferatul meu din industria românească. Este cel mai inteligent. Și este cel mai haios din lume”, mai spunea Inna în numărul din august 2020 al revistei Unica

„Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, a adăugat atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

INNA: „Sunt entuziasmată să colaborez cu Gromee și sper că noua piesă să vă facă să dansați”

EXCLUSIV! INNA, cu secretele vieții amoroase la vedere în cel mai nou număr Unica

Revista Unica de august este aici! INNA, sexy, fresh și plină de surprize pe copertă

„Da, [anul 2020] mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling”, mai spunea solista în noiembrie 2020, pentru revista VIVA!.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a completat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter