Infidele la Hollywood: femei celebre care au călcat strâmb

De Viva.ro, pe

Adulterul a devenit în ultimii ani un subiect sigur care animă orice conversaţie şi leagă repede prietenii. Asta în teorie. În practică, situaţia e cam aşa: bărbatul care înşală e o victimă a propriei structuri genetice, iar femeia, bună de pus la stâlpul infamiei. Vedetele de la Hollywood suportă şi ele consecinţele acestei filosofii. Cu mici excepţii: iată ce au realizat sau, după caz, ce au păţit acele femei celebre care au călcat strâmb.
Primesc ştampila de „podoabe” şi pierd substanţial la capitolul imagine. Totuşi, la Hollywood, „ţara” relaţiilor de scurtă durată şi a infidelităţilor de tot soiul, lucrurile sunt ceva mai nuan-ţate. Şi aici, cu puţine excepţii (Tiger Woods), fustangiilor li se iartă în scurt timp derapajele amoroase, ba devin mai populari şi se pot chiar alege cu contracte bănoase (Brad Pitt). Infide­lele, în schimb, nu primesc „graţierea” atât de uşor şi greşeala lor se uită cu greu. Dar nu mereu.

Dragostea e sigur oarbă

Aşadar, fie că e vorba de monotonie, răzbunare sau simplă incompatibilita­te, femeile şi bărbaţii deopotrivă înşală din aceleaşi motive atunci când au ocazia. Din acest punct de vedere, se­xualitatea are puţine nuanţe şi fiecare dintre noi are un spiriduş maliţios care ne îndeamnă să ne ascultăm (orbeşte?) instinctul. Cel mai probabil asta s-a întâmplat în cazul lui Kristen Stewart şi al regizorului Rupert Sanders, pe care aceasta l-a cunoscut în timpul filmărilor la „Snow White and the Huntsman” (2012).
Citeşte continuarea articolului pe site-ul Viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter