Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița Iuliei Albu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 19 ianuarie 2018, 14:08
Iulia Albu este recunoscută grație extravaganței de care dă dovadă la fiecare apariție publică, însă pe cât este de excentrică pe micile ecrane, pe atât este de exigentă în postura de mamă.

Cu toate că încearcă să-i insufle și celei mici atitudinea fashion și dragostea pentru arta modei, Iulia Albu nu se declară o mamă foarte indulgentă și nu-și dorește ca micuța Mikaela, fata ei și a celebrului creator de încălțăminte, Mihai Albu, să devină un copil răsfățat care să primească totul de-a gata.

Are voie să fie un copil care să aibă acces la multe lucruri, dar nu vreau să ajungă un om fără căpătăi. Din acest motiv trebuie să-i dăm niște lecții de viață atunci când acestea se impun. Îi oferim totul, dar cu moderație pentru că nu-mi doresc un copil din acela extrem de răsfățat care să ajungă după 18 ani o persoană fără căpătăi”, – a declarat anul trecut Iulia Albu, pentru Libertatea.

Mikaela, fata Iulia Albu

Mikaela s-a transformat într-o adevărată domnișoară, este elegantă, este rafinată, are gesturi fine și este foarte cochetă. Micuța va împlini anul acesta vârsta de 8 ani și, așa cum putem observa din fotografia postată de Iulia Albu pe o rețea de socializare, micuța îi calcă pe urme, având deja dezvoltată atitudinea necesară pentru a poza cu succes. Fosta soție a lui Mihai Albu a declarat că nu-și dorește, cel puțin deocamdată, ca Mikaela să intre în lumea modei: „Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Noi avem shooting-uri pe care le facem împreună, dar care nu sunt pentru public” a adăugat Iulia Albu pentru Libertatea.

Iulia Albu

După 8 ani de căsătorie, Iulia (36 ani) și Mihai Albu (54 ani) au divorțat în 2013, iar de curând jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” a declarat la Kanal D că relația cu actualul său iubit a avansat și a ajuns la alt nivel, dând astfel de înțeles că cererea în căsătorie a fost făcută, dar nu a vrut să dezvăluie mai multe detalii despre posibila logodnă: „Nu mai e doar iubitul meu. Suntem de mai mult timp împreună și suntem în altă etapă, dar despre asta vom discuta la un moment dat.

Citește și – Cine este noua iubită a lui Mihai Albu

Citește și – VIDEO EXCLUSIV/ Iulia Albu și-a cumpărat casă nouă. Se mută departe de Mihai Albu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter